De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 19

Er is weer een nieuwe week. De beste deals van Gearbest van deze week mochten we dan ook alweer ontvangen. Ben jij benieuwd welke Xiaomi deals Gearbest deze week voor jullie verzameld heeft? We zetten ze snel op een rij.

Xiaomi Mijia nachtlamp met sensor

Xiaomi Mijia lampMet deze energiezuinige nachtlamp met sensor heb je het licht alleen wanneer je het nodig heeft. Met een 120° en 7 meter bereik. Zo kan deze lamp exact detecteren wanneer er beweging is. Het licht is in te stellen in 2 sterktes. Door de handige vormgeving kun je de lamp ophangen zonder boren. De lamp werkt op batterijen die afhankelijk van de gekozen lichtsterkte een half jaar tot een jaar meegaan. Hierdoor is de Xiaomi Mijia ook ideaal om als extra verlichting in een kast te hangen. Laat je verrassen over de prijs en steek jouw licht eens op

> bekijk deal

Alphawise lamp en spionagecamera

Deze lamp lijkt een gewoon peertje, maar niets is minder waar. Door een ingebouwde camera kun je onopvallend meekijken wat er in die ruimte gebeurt. Gaan de kinderen wel echt slapen en wat gebeurt er toch in het schuurtje? Je komt er zo achter met deze lamp en camera ineen. Zelfs een uitsparing voor een USB-kaart is ingebouwd dus je kunt de beelden ook als bewijs opslaan en later gebruiken. Ben jij benieuwt wat deze cameralamp kost? Vast minder dan een privé-detective!

> bekijk deal

Xiaomi USB Fan

Xiaomi USB FanMet deze kleine, flexibele en stille USB computer ventilatie helpt Xiaomi je om het hoofd koel te houden. Makkelijk om het hoofd koel te houden als je op locatie werkt of om een verfrissend nieuw idee te krijgen. Ook van de prijs raak je niet oververhit.

 

> bekijk deal

Xiaomi slimme elektrische tandenborstel

Xiaomi smart elektrische tandenborstelAls moederdagcadeau of gewoon leuk voor jezelf: Deze slimme Xiaomi elektrische tandenborstel zorgt voor een schoon gebit en stralende glimlach. Met drie instelbare standen en een extra stevige motor komt de borstel met tandpasta ook op plekken waar je met een normale tandenborstel niet bijkomt. Erg handig is dat je deze slimme tandenborstel kunt koppelen met de MI app, zo kun je precies zien hoe lang je welk deel van jouw gebit poetst. Als het nodig is doet de app je zelfs aanbevelingen om nog beter of gelijkmatiger te poetsen. Voor Moederdag doet Gearbest een extra gunstige aanbieding, dus de prijs is een lachertje.

> bekijk deal

Xiaomi Smart Mi luchtzuiveraar

Een huisdier, roken of lekker kruidig koken, allemaal bezigheden die kunnen zorgen voor nare geuren in huis. Daarnaast kunnen er stoffen in de lucht zitten die je niet opmerkt maar die ook niet goed zijn voor het binnenklimaat. Met deze Xiaomi Smart Mi luchtzuiveraar heb je daar geen last meer van. Je kunt ruimtes tot 46 m2 zonder problemen zuiveren. De installatie is ‘slim’ dus je kunt hem via de App met de smartphone bedienen. Ook kun je de gewenste snelheid instellen. Van de prijs waai je, zeker met deze Moederdagactie, niet om.

> bekijk deal

Andere leuke gadgets

Naast Xiaomi heeft Gearbest nog veel andere merken in het assortiment die leuke gadgets bieden. Deze week:

Shichion A1 One TV-Box

Met deze TV-box kun je van al jouw favoriete programma’s, series en films genieten. Door voicecontrol kun je spraakgestuurd zoeken. Ook biedt de box zowel 4K, HD en HDR resolutie aan. Je hebt dus altijd scherp beeld. De 64 bit technologie, Android 8.1 besturing en energiezuinige toepassingen maken deze TV_Box tot jouw beste TV-maatje. Ben jij benieuwd hoe gunstig deze complete box geprijst is?

> Bekijk deal

Scishion AI One TV Box

De Scishion AI one TV Box

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo