Dit zijn de 4 beste Xiaomi toestellen onder 150 euro

Steeds minder mensen willen het allernieuwste vlaggenschip toestel kopen. Denk jij er hetzelfde over? Dan zijn één van deze vier Xiaomi toestellen van onder de 150 euro wellicht iets voor jou.

Goede én goedkope Xiaomi toestellen

Bij veel telefoonfabrikanten kun je voor minder dan 150 euro niet veel verwachten. Bij Xiaomi ligt dat toch iets anders. Zeker wanneer je kijkt naar het sub-brand Redmi. Dit merk staat al jaren bekend om ultra goedkope producten te creëren, die vaak nog van goede kwaliteit zijn ook.

In dit artikel laat ik je een verzameling van vier toestellen zien die je voor minder dan 150 euro kunt kopen, maar waar je toch bijzonder veel mee kunt.

Xiaomi Redmi 7

De Xiaomi Redmi 7 is een voordelig toestel dat in sommige gevallen zelfs bijna minder dan honderd euro kost. Voor dat geld krijg je behoorlijk veel telefoon terug. Zo krijg je een 12 MP en 2 MP camera aan de achterkant en een 8 MP selfie camera aan de voorkant, maar ook een groot scherm van 6,26 inch en een batterij van maar liefst 4.000 mAh. Je kunt het toestel ontgrendelen door gebruik te maken van de vingerafdrukscanner aan de achterkant van het scherm.


Xiaomi Mi A2

De Xiaomi Mi A2 is een behoorlijk goed toestel. Daarom is hij ook vaak alleen in China of Duitsland goedkoper dan 150 euro. Het hogere prijskaartje maakt hem wel interessant. Want met zijn 5,99 inch scherm, camera’s met 4K filmopname en snellaad functie, doet dit toestel waarschijnlijk alles waar je hem voor wilt gebruiken, en meer. Een klein nadeel van het toestel is het ingebouwde geheugen van 32GB, dat helaas niet is uit te breiden.


Xiaomi Redmi GO

De allergoedkoopste uit dit rijtje is de Redmi GO. Een toestel dat al iets ouder is, maar daardoor zeker niet minder goed werkt. In vergelijking tot de meeste smartphones, krijg je bij de GO namelijk nog best veel waar voor je geld. Zo zit er een 8 MP en 5 MP camera op met 1080P videokwaliteit, een helder 5 inch display, Dual-Sim en een uitbreidbaar SD-slot. En dat voor soms maar 70 euro!


Xiaomi Redmi Note 8T

Toegegeven, de Redmi Note 8T ligt vaak nét een paar euro boven het budget van 150 euro. Maar omdat het toestel wel geweldig is, zet ik hem toch neer, want je weet nooit wanneer de prijzen toch onder de 150 euro zakken.

Wat je kunt verwachten van de Note 8T? Een 6,3 Inch Gorilla Glass display, 48MP camera met 4K video opname mogelijkheid, Dual-Sim en een 4.000 mAh batterij. Daarbij is het 32GB geheugen uitbreidbaar met een extra SD-kaartje. Met deze eigenschappen is de Redmi Note 8T veruit de beste smartphone in dit rijtje wanneer je kijkt naar de specificaties. Zeker een kijkje waard dus.


Xiaomi heeft inmiddels onder zijn eigen naam, en onder die van Redmi, tientallen telefoons uitgebracht. Dat betekent dat kiezen steeds moeilijker wordt. Ik hoop dat je aan de hand van dit artikel een goed toestel vindt, waar je de komende tijd weer met plezier gebruik van maakt!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo