Amazfit Powerbuds en Zenbuds officieel: draadloze oordopjes met speciale functies

Huami, het bedrijf achter Amazfit die we vooral kennen van smartwatches zoals de Amazfit GTR, hebben een eerste stap in de audiomarkt gezet. Ze hebben de Amazfit Powerbuds en Zenbuds gelanceerd.

Amazfit Powerbuds

De Amazfit Powerbuds zijn draadloze oordopjes die een aantal herkenbare elementen bevatten als we naar andere aanbieders kijken. De Powerbuds zijn vooral gemaakt voor de actieve medemens en voor iedereen die graag sport.

Door de oorhaakjes blijven ze er goed zitten en dat is natuurlijk wenselijk bij actieve bezigheden. Opvallend is ook de aanwezigheid van een hartslagsensor in de Powerbuds.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Met deze hartslagsensor kun je gedurende workouts, maar uiteraard ook als je ze gewoon draagt, zien wat de actuele hartslag is en vervolgens patronen herkennen.

Huami Amazfit Zenbuds

Amazfit Zenbuds

De Amazfit Zenbuds zijn van een heel ander kaliber dan de Powerbuds en dienen dan ook een compleet ander doel. De Zenbuds zijn gemaakt om mee te slapen. Dat betekent dat de pasvorm is aangepast zodat je er weinig last van hebt.

Daarnaast is er zogenaamde noise cancelling aanwezig, waardoor geluiden van buitenaf gedurende de nacht geblokkeerd worden. Goed voor je nachtrust natuurlijk. Dit concept is niet nieuw, ook Bose heeft dit geprobeerd met de Sleepbuds, maar deze werden in 2019 teruggeroepen omdat er een fout in het product zat.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Of de Zenbuds ook goed werken moet de praktijk gaan uitwijzen, maar er zijn veel mensen die baat hebben bij dergelijke oordopjes.

Huami Amazfit Zenbuds

Verkrijgbaarheid

De Amazfit Powerbuds worden in februari 2020 op de markt gebracht voor een prijs van 100 dollar. De kleuren die beschikbaar zullen komen zijn wit, zwart en geel.

De prijsstelling voor de Zenbuds is nog niet bekend gemaakt en we weten ook nog niet wanneer ze officieel gelanceerd zullen worden. Wat we wel weten is dat ze alleen in het wit verkrijgbaar zullen zijn.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo