Aanbieding: Xiaomi Mi Headphones €80 bij Banggood

Xiaomi Mi Headphones

Aanbieding: Xiaomi Mi Headphones €80 bij Banggood

De Xiaomi Mi Headphone is de eerste koptelefoon van het bedrijf, en de koptelefoon wordt alom geprezen. Het geluid van de Xiaomi Mi Headphones is fantastisch, evenals de bouwkwaliteit. Banggood verkoopt de Xiaomi Mi Headphones nu tijdelijk voor €80.

Xiaomi Mi Headphones

De Xiaomi Mi Headphones hebben het goede geluid dat ze produceren voornamelijk te danken aan de drivers in de headphones. Die drivers zijn namelijk 50mm, 25% groter dan de drivers van de gemiddelde koptelefoon. De koptelefoon is bovendien gedeeltelijk open, waardoor het geluid nog beter wordt. De Xiaomi Mi Headphones creëren 3D-audio en dempen het geluid op de achtergrond.

In de kabel van de Xiaomi Mi Headphones zit ook een microfoon en knoppen waarmee je muziek kunt bedienen of een inkomend gesprek kunt opnemen. De Xiaomi Mi Headphones is te koop in een gouden kleur, maar omdat de koptelefoon van aluminium gemaakt is weegt hij slechts 220 gram. In de doos vind je drie verschillende hoofdkussens: on-ear kussens, extra zachte on-ear kussens en zachte over-ear kussens. In de tas zit ook een reisverpakking en een plug waarmee je de standaard 3,5mm aansluiting kunt veranderen in een 6,3mm aansluiting.

In de aanbieding bij Banggood

Banggood, een van onze favoriete webshops, verkoopt de Xiaomi Mi Headphones tot 31 oktober als aanbieding. Deze korting is al verrekend in de prijs, en je betaalt nu omgerekend €80, veel minder dan headphones van andere merken.

Xiaomi Mi Headphones bekijken op Banggood

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo