Xiaomi producten kopen via het betrouwbare Banggood

Banggood is een van de webshops die wij vertrouwen en aanraden, en daarom ook in onze prijsvergelijker is opgenomen. Banggood is een Chinese webshop, met een groot assortiment voor lage prijzen. Verzenden is gratis, en dankzij Paypal kopersbescherming weet je zeker dat je krijgt wat je verwachtte.

Banggood.com bekijken

Banggood assortiment

Banggood is een betrouwbare webshop: elke keer dat wij een product bestelden dat origineel zou zijn, bleek dat ook zo te zijn. Banggood heeft een gigantisch assortiment, wat varieert van elektronica tot kleding en beauty. Maar vooral interessant: Banggood biedt veel Xiaomi producten aan. Prijzen zijn over het algemeen erg laag bij Banggood.

Verzending

Standaard is de verzending gratis bij Banggood, maar de levertijd is dan wel anderhalve tot twee weken. Wil je je product sneller geleverd hebben, dan zijn andere opties niet duur. Ook is het mogelijk om een track and trace code te ontvangen. Op die manier kun je je bestelling via de website van DPD volgen. Producten worden door Banggood goed ingepakt, en gaan onderweg niet snel kapot.

EU warehouse

Banggood beschikt ook over een EU warehouse. De producten bevinden zich dan al binnen Europa, en je ontvangt ze dus sneller. Een ander voordeel is dat je geen invoerrechten of extra belasting hoeft te betalen: de producten zijn immers al in Europa. In ruil daarvoor betaal je vaak wel een iets hogere prijs vergeleken met verzending vanuit Banggood’s standaard warehouse.

Betalen

Banggood biedt vele betaalmogelijkheden. Je kunt zelfs via direct via je bank betalen met iDeal, maar wij raden kopers aan gebruik te maken van Paypal. Paypal biedt namelijk een kopersbescherming, wat betekend dat je een geschil aan kunt maken mocht iets niet in orde zijn. Op die manier krijg je gemakkelijker je geld terug of wordt een nieuw product verzonden. Mocht je vaker iets bij Banggood bestellen, dan kun je punten gaan verzamelen en die inleveren voor kortingen. Ook biedt de website vele kortingscodes, vergeet dus niet onze pagina met kortingscodes te bekijken voor je iets besteld!

Klantenservice

Banggood biedt een prima klantenservice via email (cservice@banggood.com) en via live chat. De live chat is niet altijd beschikbaar door het tijdsverschil, maar je krijgt via de live chat meestal binnen een paar minuten antwoord. Antwoorden via email duren vaak iets langer, maar altijd binnen 24 uur. Het Engels van de klantenservice is niet altijd even goed, dus ook dan is het gemakkelijk als je via Paypal hebt betaald. In dat geval kun je namelijk via Paypal kopersbescherming het probleem oplossen.

Banggood: een betrouwbare keuze

Al met al is Banggood dus een prima keuze. De prijzen zijn laag en de keuze is reuze. Verzending is prima, maar tegen een meerprijs kan het sneller. Betalen is mogelijk via Paypal en iDeal, en de klantenservice reageert snel.

Banggood.com bekijken

MiFans
Logo