De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 17

Mi MIX 2

Ook deze week hebben we weer een aantal leuke deals van Gearbest op een rij gezet. Ben je een echte Xiaomi-fan? Dan verwennen we je met … Daarnaast zetten nog twee andere spannende deals voor je op een rij.

Xiaomi Smart Aquara bewegingssensor

Als je ’s nachts houdt van een donkere kamer maar toch een lampje wilt als je een glas water gaat drinken is deze bewegingssensor met licht ideaal. Zodra de sensor beweging detecteert gaat het nachtlampje aan. Het bereik is zeven meter dus jouw partner en/of de kinderen worden niet wakker. Door de ‘smart’ functie wordt er ook een bericht naar jouw Mi App gestuurd als de lamp aangaat. Zo heb je dus ook direct een waarschuwing als er ongenode gasten binnen zijn terwijl jij uit bent. Dit alles voor een prijs waar je nog geen schemerlamp voor koopt.

> Bekijk deal

Lightsensor

AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch

Met dit stoere horloge hou je niet alleen de tijd maar ook jouw conditie bij. Door de diverse ingebouwde sensoren meet dit horloge direct zaken als hartritme, verbruikte calorieën, hartritme en snelheid. Je kunt ook de sport instellen die je beoefent (keuze uit 12 sporten). Bovendien is het toestel waterdicht en voorzien van GPS-tracker zodat je tijdens bijvoorbeeld het joggen de juiste route neemt. Je hoeft niets te missen want ook meldingen van gemiste berichten en gesprekken komen direct binnen. Doordat deze Smart Watch communiceert met de gratis Mi Fitness App kun je direct jouw vorderingen bijhouden en zien wanneer je jouw dagelijkse portie beweging hebt volbracht. Natuurlijk kun je ook genieten, want het toestel is waterdicht zodat je een heerlijke duik kunt nemen. Daarnaast kun je zonder telefoon muziek afspelen via de oortjes. Is deze gezondheidsboost jou net iets meer dan 8 tientjes waard? Scoren!

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Mix 2 premium telefoon voor budget prijs

Een 5:99 display, HR-beeldscherm, supersnelle Snapdragon 835 processor, 6GB RAM werkgeheugen en 64 GB opslagruimte zijn wat technische specificaties. De camera’s aan voor- (5MP) en achterzijde (12 MP) beloven veel social media momenten en de vingerafdruksensor staat garant voor veiligheid. Beeld eens in wat zo’n telefoon jou waard is. Check hier de aanbiedingsprijs en verbaas je!

> Bekijk deal

Mi MIX 2 Special Edition

Mi MIX 2 Special Edition

Andere interessante deals:

Natuurlijk zijn we hier Xiaomi minded, we vergeten soms wel is dat andere producenten ook hele goede en leuke producten bieden. We tippen deze week de volgende deals.

Umidigi A1 Pro telefoon

Deze nieuwe mobiel wordt later deze week gepresenteerd. Deze allernieuwste Android-telefoon is voorzien van een MT6739 processor en ARM Cortex A53 chip. Met een werkgeheugen van 3GB RAM en 256 GB aan geheugenopslag is deze telefoon klaar voor de modernste techniek. Dat moet ook wel want de Wifi is al klaar voor het 5G-netwerk en de camera’s zijn 13 en 5 MP. Met Dual Sim, 4D scherm, Android 8.1 geïnstalleerd en gezichtsherkenning heb je de modernste techniek in huis. Geloof het of niet maar de eerste duizend toestellen gaan voor nog geen 100 euro weg!

> Bekijk deal

Schermafdruk 2018 04 23 17.25.31

Alfawise U10 3D printer

Met een extra groot printoppervlak van 400*500*500mm ben je met deze 3d-printer helemaal klaar voor de 3D-trends die gaan komen. Je kunt de print op elk moment stoppen of hervatten (bijvoorbeeld na een stroomstoring). Deze spannende printer is bovendien erg gedetailleerd en waarschuwt wanneer de vulling op is. Zo kun je op tijd bijvullen om het product egaal te houden en de levensduur van de machine te verlengen. Voor nog geen 10 cartridges van een beet je printer is deze 3D printer van jou.

> Bekijk deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo