Xiaomi Mi Note 10 en Mi Watch komen eraan: dit weten we

Xiaomi Mi Store fysieke winkels

Xiaomi heeft wederom een nieuwe productlancering op de planning staan en deze keer pakken ze het groots aan. Zo wordt onder andere de Mi Note 10 en de Xiaomi Mi Watch aangekondigd. Wij hebben alle details voor je.

Xiaomi Mi Note 10

De Xiaomi Mi Note 10 is de internationale versie van de Mi CC 9 Pro, een smartphone met maar liefst 5?! camera’s en in staat een 108 megapixel-foto te nemen.

Verder zien we een enorme accu van 5170 mAh (dat is ERG groot voor een smartphone) en het geheel wordt aangedreven door de Snapdragon 730G. Er zullen een aantal varianten op de markt komen, waaronder de opties 6, 8 en 12 GB RAM.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

De prijzen voor de Europese markt zijn op dit moment nog niet bekend, maar we verwachten dat dit wederom een bijzonder goede prijs- kwaliteitverhouding gaat worden. Xiaomi heeft nog veel meer voor ons in petto.

XiaomiMiNote10

Xiaomi Mi Watch

Er kwam ook een teaser online van de fabrikant waarin er gehint wordt op een nieuwe smartwatch die direct onder het Xiaomi-merk zal vallen. Er waren al eerder smartwatches, maar die hadden meestal de branding Amazfit (zoals de Amazfit GTR).

Nu komt er dus een ‘eigen’ smartwatch die waarschijnlijk niet draait op een eigen besturingssysteem, maar op Android Wear. Deze speciale versie van Android is specifiek bedoeld voor wearables.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Verder zien we in de teaser een rechthoekig design. Dat is bijzonder, want als deze op Android Wear draait, is het één van de eerste modellen die een rechthoekig design heeft.

XiaomiWatch

Onder de motorkap vinden we dan ook de speciale Android Wear-chipset, gemaakt door Qualcomm. Verder zien op de teaser een draaiknop aan de zijkant om een deel van de functies te bedienen van de Xiaomi Mi Watch.

Opvallend is wel dat deze wearable dezelfde vormfactor heeft dan de recent gelanceerde Apple Watch 5. Toeval of niet, er gaat waarschijnlijk een smartwatch aankomen en wij zijn erg benieuwd.

Wanneer mogen we dit verwachten?

Het evenement van Xiaomi is gepland op 5 november 2019. Dat wil dus zeggen dat de producten waarschijnlijk voor kerst verkrijgbaar zullen zijn. Welke en of ze naar de Nederlandse markt zullen komen is vooralsnog niet bekend.

Via: Winfuture

Afbeelding via: Wikimedia Commons | Raysonho, CC

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo