Xiaomi Mi 8 met abonnement aanschaffen: dit zijn de mogelijkheden

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

Al sinds de Xiaomi Mi 8 is uitgebracht was dit vlaggenschip erg populair. Inmiddels heeft Xiaomi de Mi 8 uitgebreid met een aantal varianten. Zo is er een hele Mi 8 Familie ontstaan. Het is dan ook een goed idee om een Xiaomi Mi 8 met abonnement te nemen. In dit artikel leggen we je uit wat je kunt verwachten van de telefoons en welke mogelijkheden er zijn als je het toestel in combinatie met een abonnement afsluit.

De Xiaomi Mi 8 met abonnement

De Xiaomi Mi 8 is ontwikkeld als het paradepaardje van de vlaggenschepen van Xiaomi. Allereerst was Xiaomi na de enorme successen van de Xiaomi Mi 6 toe aan een nieuw boegbeeld. Daarbij bestaat Xiaomi dit jaar 8 jaar. De Xiaomi Mi 8 was dan ook een echte eye-opener en zeer budgetvriendelijke aanval op de i-Phone X. Inmiddels zijn er in vier maanden ruim 6 miljoen toestellen verkocht. Wij bieden je nu de mogelijkheid om dit toestel met abonnement te verkrijgen. Voor het abonnement komen twee toestellen in aanmerking, de Xiaomi Mi 8 met 64 GB opslag geheugen en de Xiaomi Mi 8 met 128 GB opslag. Wij leggen de mogelijkheden uit aan de hand van de 64 GB variant.

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8 met belangrijkste specs, nu ook als abonnement verkrijgbaar.

De Xiaomi Mi 8 met 1-jarig abonnement

Als je de Xiaomi Mi 8 met 1-jarig abonnement neemt heb je uiteraard diverse keuzes. Deze zijn afhankelijk van de prijs die je voor jouw wilt betalen en voor het gewenste verbruik aan data en belminuten. Je kunt voor het toestel een eenmalige bijdrage betalen. Wanneer er meer dat EUR 250,- te betalen is voor het toestel wordt dit als lening gezien. Als je het hele toestel wilt meefinancieren kun je voor EUR 52,50* al genieten van jouw toestel met abonnement*. Als je een eenmalige aanbetaling doet zodat het restbedrag voor het toestel net onder EUR 250,- blijft lopen de abonnementskosten flink terug. Je kunt dan al voor een relatief laag bedrag de Mi 8 aanschaffen. Bekijk hier de mogelijkheden.

De Xiaomi Mi 8 met 2-jarig abonnement

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Xiaomi Mi 8 met 2-jarig abonnement. Ook hier kun je kiezen voor een abonnement met of zonder bijbetaling. De mogelijkheden kun je hier vinden.

Xiaomi Mi8 met abonnement

Toch liever de Xiaomi Mi 8 los kopen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om de Xiaomi Mi 8 te kopen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de tarieven en eventuele acties.

[table id=9 /]

* De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen zoals bekend op het moment van schrijven. Iedere provider bepaalt haar eigen tarieven en voorwaarden voor acceptatie van een abonnement.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo