Xiaomi Mi 7 komt eraan, specificaties zijn bekend

Bevestigd: Xiaomi Mi 7 geschikt voor draadloos opladen

In de geruchtenstroom over nieuwe toestellen begint het nieuws rond de Xiaomi Mi 7 steeds concreter te worden. Volgens recente berichten wordt dit nieuwe vlaggenschip van Xiaomi in april gelanceerd. Inmiddels zijn de volledige specificaties bekend. Op onze productpagina kun je alle specificaties teruglezen en je opgeven voor een seintje zodra dit toestel daadwerkelijk op de markt komt. Xiaomi maakt met dit nieuwe toestel haar reputatie waar. De specificaties zijn zeer veelbelovend. Wij zetten de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe telefoon op een rij.

Wat zijn de opvallendste specificaties van de Xiaomi Mi 7?

Het eerste dat opvalt is de batterij-capaciteit. De telefoon wordt voorzien van een 4.480 mAh batterij. Dit betekent dat je het toestel, uiteraard afhankelijk van hoe intensief je het gebruikt, meer dan een week zonder oplader kunt gebruiken. Ook het 8GB RAM werkgeheugen springt in het oog. Dit snelle geheugen zorgt ervoor dat jouw Xiaomi Mi 7 ook snel blijft als je meerdere toepassingen tegelijk hebt geopend.

Zoals we eerder al aangaven lijkt  Xiaomi meer aandacht te besteden aan de mogelijkheden op gebied van camera en video. Op de Redmi Note 5 introduceert Xiaomi de ‘selfiesnapper‘ en ook op dit toestel wordt de camera geüpdatet. Normaal gesproken combineert Xiaomi een primaire camera met een secundaire camera (met veel minder megapixels). In dit toestel bouwt Xiaomi  2 camera’s met 16 megapixel.

Al eerder werd bekend dat de Xiaomi Mi 7 één van de eerste toestellen zal zijn die voorzien is van de Snapdragon 845 processor. Deze processor brengt snelheid. Daarbij biedt zij ook veel mogelijkheden op gebied van AI. We zijn benieuwd welke ontwikkelingen er op dat gebied te verwachten zijn.

Wanneer komt de Xiaomi Mi 7 uit en wat zal deze kosten?

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de Xiaomi Mi 7 exact uitkomt. Waar men eerder dacht aan eind februari verwacht men nu april. Dit betekent dat ook de exacte prijs nog niet bekend is. Als je jouw e-mailadres hieronder invult geven we uiteraard graag een seintje zodra het toestel beschikbaar komt.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo