Xiaomi Mi 7: alles wat we weten over het nieuwe toestel

In maart 2017 lanceerde Xiaomi de Mi 6. Over de opvolger is ondertussen al een hoop bekend. Zo zou de Xiaomi Mi 7 in het eerste kwartaal van 2018 gelanceerd worden. Bovendien wordt gebruik gemaakt van een Snapdragon 845 processor. Volgens de bronnen zal de smartphone een OLED scherm gemaakt door Samsung krijgen.

Xiaomi Mi 7 wordt Mi 8 Xiaomi heeft ervoor gekozen de ‘Xiaomi Mi 7 over te slaan en de Xiaomi Mi 8 te lanceren. Daar kun je hier alle details van vinden!

Specificaties en prijs van de Xiaomi Mi 7 nu al uitgelekt

Xiaomi draadloze lader (20W)
Snelle draadloze lader van Xiaomi. Zonder kabel of stekker.
€ 18,22 € 29
GBXM1999
11 dagen resterend

Snapdragon 845 processor

Steeds meer bronnen melden dat er gekozen is om een Snapdragno 845 processor te gebruiken in de Xiaomi Mi 7. Hierdoor kan Xiaomi de eerste fabrikant worden die gebruik maakt van de processor. De Snapdragon 845 maakt gebruik van een 7nm productieproces. nm staat voor nanometer, dus het gaat om hele kleine afstanden. Door kleinere componenten te gebruiken kan de processor sneller worden. Zo zorgde de stap van 14nm naar 10nm voor 27% hogere prestaties of een tot 40% lager energiegebruik.

OLED scherm

Tot nu toe gebruikte Xiaomi alleen LCD schermen. Voor de Mi 7 zal Xiaomi een OLED scherm gebruiken. Dit scherm heeft een aantal voordelen. Zo zijn games en filmpjes vloeiender door een snellere response time. Daarnaast verbruikt een OLED scherm minder energie. Als laatste zijn de kleuren mooier doordat het contrast hoger. Zo is zwart ook écht zwart, omdat pixels uitgeschakeld kunnen worden. Het scherm zal gemaakt worden door Samsung.

Xiaomi Mi 7 wordt Mi 8 Xiaomi heeft ervoor gekozen de ‘Xiaomi Mi 7 over te slaan en de Xiaomi Mi 8 te lanceren. Daar kun je hier alle details van vinden!

Naar verwachting zal de Xiaomi Mi 7 dezelfde prijs krijgen als zijn voorganger, ongeveer €375.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!