Foto: zou dit de Xiaomi Mi 7 zijn?

Bevestigd: Xiaomi Mi 7 geschikt voor draadloos opladen

Zoals we eerder vandaag bekend maakten is de Mi Mix 2S inmiddels officieel aangekondigd. Dit heeft onmiddellijk de geruchtenstroom over de Xiaomi Mi 7 aangewakkerd. Al dan niet toevallig is juist op dit moment een setje foto’s van de voor- en achterkant van wat de Mi 7 zou moeten zijn gelekt. Ook wordt er gefluisterd over een release in juni. Wanneer de release ook is, als jij aan het eind van het bericht jouw e-mailadres achterlaat sturen we je een vrijblijvend seintje.

Hoe zal de Xiaomi Mi 7 eruit zien?

Al eerder werden de specificaties van dit nieuwe vlaggenschip bekend. In de maalstroom na de berichten over de lancering van Xiaomi Mi Mix 2S zijn ook afbeeldingen van de Xiaomi Mi 7 gelekt.

Aan de voorzijde valt onmiddellijk op dat de lijsten heel smal zijn en dat het beeldscherm bijna de gehele voorzijde bedekt. Daarmee past deze telefoon in de ‘premium-look’ waar Xiaomi om bekend staat.

Voorzijde en achterzijde Xiaomi Mi 7

Aan de achterzijde valt op dat de dual camera in verticale positie is geplaatst en dat de Notch achterwege is gelaten. Tussen de ccamera’s bevindt zich de Ledflits. Ook valt op dat de achterzijde volkomen reflecterend is.

Om het premium design af te maken zijn de hoeken rond en is de achterzijde licht bollend, waardoor de omgeving nog scherper reflecteert.

Het valt op dat de iconen op het beeld anders zijn dan we van Xiaomi gewend zijn. Het lijkt zelfs wel of als interentbrowser Safari (de Apple-browser) is toegepast. Vraag is of we hieruit moeten afleiden dat Xiaomi ons op een nieuw design gaat trakteren in MIUI10 of kijken we naar een Apple-installatie op een prototype?

Wanneer is de Xiaomi Mi 7 te koop?

Met al deze spannende ontwikkelingen snappen we dat je dit toestel snel in handen wilt hebben. Helaas is het toestel momenteel nog niet te koop. Via de site houden we je op de hoogte van de releasedatum. Als je zeker wilt weten dat je de Mi 7 als eerste kunt testen hoef alleen hieronder vrijblijvend jouw mailadres achter te laten. Wij geven je dan een seintje zodra je de Xiaomi Mi 7 kunt bestellen!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo