Lancering Xiaomi Mi 6 Plus geannuleerd

Xiaomi Mi 6 Pus geannuleerd

Xiaomi Mi 6 Pus geannuleerdRuim twee weken geleden leek het bestaan van de Xiaomi Mi 6 Plus bevestigd door het lekken van de Chinese 3C Authority certificering. En hoewel het toestel misschien wel bestaat, lijkt het er nu helaas op dat Xiaomi er toch voor heeft gekozen de mi 6 Plus niet te gaan onthullen. Door problemen met de behuizing zou de Xiaomi Mi 6 Plus geannuleerd worden.

Xiaomi Mi 6 Plus geannuleerd door problemen keramische behuizing

Dit zou te maken hebben met bepaalde moeilijkheden met de keramische behuizing. Door de problemen zou het toestel uiteindelijk ook niet genoeg opbrengen. Eerder kwamen er ook berichten naar boven over dezelfde problemen bij de Xiaomi Mi 6 Ceramic Edition. Het speciale Mi 6 model zou hierdoor uitgesteld worden tot de tweede helft van Mei.

Meer tijd voor Xiaomi Mi Note 3

Als de berichten over het schrappen van de Mi 6 Plus waar zijn, zou dat betekenen dat Xiaomi zich meer kan richten op de aankomende Mi Note 3. Deze zou komen met een Snapdragon 835 in combinatie met 8GB RAM en een 5.7 inch display. Verwacht wordt dat het toestel uitgebracht wordt in het derde kwartaal van 2017.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo