Xiaomi Mi 6 Plus krijgt Chinese certificering, Mi 6 krijgt meer kleuren

Xiaomi Mi 6, de kleinere versie van de Xiaomi Mi 6 Plus

Xiaomi Mi 6, de kleinere versie van de Xiaomi Mi 6 PlusHet is een goede week voor liefhebbers van de Xiaomi vlaggenschip toestellen. Na de onthulling van de Xiaomi Mi 6 twee dagen geleden, is nu het bericht gelekt dat het toestel zeven extra kleurvarianten zal krijgen. Ook de grotere broer van de Mi 6, de Xiaomi Mi 6 Plus is online gelekt via de bekende Chinese 3C Authority certificering.

Xiaomi Mi 6 komt in zeven nieuwe kleuren

De voorverkoop van de Mi 6 is begonnen en het ziet ernaar uit dat het er goed voor staan. Xiaomi heeft namelijk besloten het toestel in nog zeven kleurvarianten te lanceren. Deze informatie is bekend geworden via een TENAA vermelding. Tijdens de lancering werd het toestel al getoond in het wit, zwart, blauw en zilver. Naast deze kleurvarianten zal het toestel ook verschijnen in de kleuren goud, grijs, donker grijs, roze, champagne goud, frosted zwart en cherry roze.

Xiaomi Mi 6 Plus komt er ook aan

Voor wie het 5.15 inch display van de Mi 6 toch wat te klein vindt, komt als het goed is binnenkort de grotere Mi 6 Plus. Het toestel heeft onlangs de benodigde certificering behaald van de Chinese 3C Authority. Met het behalen van de certificering wordt in ieder geval het bestaan van de phablet bevestigd. Met de vermelding worden echter geen verdere specificaties van het toestel gegeven.

Xiaomi Mi 6

Geruchten specificaties Mi 6 Plus

Volgens eerdere berichten zou de Mi 6 Plus komen met een full HD 5.7 inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Aan de binnenkant vinden we een Snapdragon 835 in combinatie met 6GB RAM. Net zoals de Mi 6 zal de Mi 6 Plus komen met verschillende opties wat betreft de opslagruimte. Gebruikers zullen kunnen kiezen tussen 64GB en 128GB interne opslag. De phablet komt verder met een behoorlijke 4500mAh batterij.

[include file=”https://mifans.nl/custom/pricing/mi5.php”]
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo