Xiaomi Mi 6 en Mi 6 Plus eerder onthuld dan verwacht

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6Wanneer een nieuw vlaggenschip toestel wordt uitgebracht, focussen de geruchting zich meestal op twee vragen. Het wordt vooral belangrijk gevonden wat de specificaties zullen zijn en wanneer de smartphone zal worden uitgebracht. Zoals altijd zijn er de afgelopen tijd talloze geruchten geweest over de aankomende Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus. Als we de berichten mogen geloven zijn nu bijna alle specificaties van de toestellen bekend.  Ook werd de datum van onthulling als bekend verondersteld. Xiaomi zou volgens velen de smartphone op 16 april aan de wereld laten zien. Nieuwe berichten lijken een andere datum aan te geven.

Onthulling Xiaomi Mi 6 toestellen op 11 april

Volgens de laatste berichten zou Xiaomi de Mi 6 telefoons in plaats van op 15 april, nu op 11 april al onthullen. Hoewel Xiaomi dit niet heeft bevestigd, houdt het bedrijf op 11 april wel een conferentie. Het zou verrassend zijn als Xiaomi tijdens de conferentie de vlaggenschip smartphones niet zou bespreken.

Specificaties Mi 6

Zoals gezegd zijn er al veel specificaties van de Mi 6 gelekt. De geruchten zeggen dat het toestel zal komen met Qualcomm’s Snapdragon 835 chipset in combinatie met 4GB RAM. Verder zou de Mi 6 een 5.15 inch display krijgen en een ceramische behuizing. De achterkant zou uitgerust zijn met een dual camera setup met een IMX400 sensor.

Specificaties Mi 6 Plus

De Mi 6 Plus zou komen met een groter display van 5.7 inch. Het zou bij dit toestel gaan om een AMOLED scherm. Aan de achterkant zou de telefoon een dual camera setup krijgen. De grotere broer van de Mi 6 krijgt echter een IMX362 lens. Wat de RAM capaciteit betreft, zou gekozen kunnen worden tussen 4GB en 6GB. Beide toestellen komen met een 3200mAh batterij.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo