‘Xiaomi Mi 11 wordt zonder oplader geleverd’

Het lijkt een nieuwe trend te zijn: een smartphone zonder oplader te leveren. Dat zal ook het geval zijn bij de Xiaomi Mi 11.

Xiaomi Mi 11 zonder oplader

Toen Apple de iPhone 12 lanceerde, was de wereld in rep en roer dat er geen oplader meer meegeleverd werd met het nieuwe toestel. De beweegreden was volgens Apple dat dit beter voor het milieu zou zijn en dat de meeste mensen toch een oplader thuis hebben liggen.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Waar andere merken zoals Samsung, maar ook Xiaomi hier fel op reageerden op social media, lijkt het tij toch gekeerd te zijn. De CEO van Xiaomi, Lei Jun, heeft aangegeven dat er ook bij de Xiaomi Mi 11 geen oplader meegeleverd zal worden.

De reden die hij hiervoor aangeeft is gelijk aan Apple: er zijn genoeg opladers in omloop. Los van de lader, wordt er wel een kabel meegeleverd in de doos is de verwachting.

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 wordt voor de Chinese markt op 28 december 2020 gelanceerd. Hier zullen alle details officieel bekend of bevestigd worden. We weten immers als het één en ander van dit nieuwe vlaggenschip van Xiaomi.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Zo weten we dat er onder de motorkap de Snapdragon 888 draait, op dit moment de nieuwste mobiele chipset van Qualcomm. Daarnaast zal het toestel draaien op MIUI 12.5 draaien, gebaseerd op Android 11.

Andere zaken die we denken te weten kun je lezen op onze productpagina. Uiteraard houden we alles bij rondom de lancering van de Xiaomi Mi 11. Wil je direct op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo