Xiaomi lanceert ‘Special Edition’ van de Mi Note 2

Mi Note 2

xiaomi note 2

Xiaomi heeft dinsdag een nieuwe variant van de Xiaomi Mi Note 2 gepresenteerd. De nieuwe uitvoering van Xiaomi’s succesvolle phablet draagt de naam Mi Note 2 Special Edition en brengt eigenlijk maar één verandering met zich mee.

Als we kijken naar de buitenkant van het nieuwe toestel zien we geen verschillen ten opzichte van de standaardversie. De telefoon heeft nog steeds het prachtige 5,7 inch OLED-scherm met 3D afgerond glas. Verder bevindt zich wederom een krachtige Snapdragon 821 processor in de telefoon, gecombineerd met de Adreno 530 grafische kaart.

RAM en opslag

Het vernieuwende van deze telefoon zit hem in het RAM-geheugen en de opslagruimte. De Special Edition heeft namelijk 6gb RAM en 64gb aan opslaggeheugen, een combinatie die de standaardversie van deze smartphone niet aanbiedt. Deze is namelijk alleen te verkrijgen in een versie met 4gb RAM en 64gb opslagruimte en een versie met 6gb RAM en 128gb opslagruimte.

De Xiaomi Mi Note 2 Special Edition moet eigenlijk niet worden gezien als de opvolger van de Mi Note 2. De telefoon is eerder een extra optie die je hebt bij het aanschaffen van een Mi Note 2. Heb je graag veel RAM-geheugen maar krijg je 128gb aan opslagruimte niet vol? Dan is de Mi Note 2 Special Edition zeker iets voor jou.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo