Xiaomi Mi Note 2: beste Xiaomi vlaggenschip toestel

Xiaomi Mi Note 2 header

Met de Xiaomi Mi Note 2 tilt Xiaomi het bedrijf naar nieuwe hoogtes. De phablet combineert een superieure kwaliteit met indrukwekkende specificaties. Met 3D afgerond glas aan de voor- en achterkant is het toestel een waar genot om naar te kijken en om vast te houden. In september 2017 werd de telefoon opgevolgd door de Xiaomi Mi Note 3.

Display

De slogan van de Mi Note 2 is “curved to impress” en dat is Xiaomi ook zeker gelukt. Het toestel heeft een 5.7 inch OLED display met 3D afgerond glas. Het voordeel van OLED displays is dat ze erg flexibel zijn. Hierdoor past het display perfect onder het gebogen glas, wat zorgt voor een nog groter oppervlak om te gebruiken. Natuurlijk ziet het toestel er ook meteen veel gelikter uit. Een OLED scherm kan bovendien mooiere en diepere kleuren weergeven. Foto’s en video’s spatten daardoor echt van het scherm.

Camera’s

De Xiaomi Mi Note 2 wordt aan de achterkant gesierd door een indrukwekkende 22.5 megapixel lens met dual tone flash en een f/2.0 lensopening. Ook is de camera voorzien van PDAF voor het sneller en efficiënter maken van foto’s. Door het grote aantal pixels in de foto’s kunnen de beelden vergroot worden zonder kwaliteitsverlies.

Xiaomi Mi Note 2 camera

De camera heeft voor de filmers ook EIS 4K video stabilisatie voor het maken van stabiele video’s tijdens het lopen of rennen. Met de 8 megapixel camera aan de voorkant kunnen imponerende selfies worden gemaakt. Met de Beautify 3.0 app lijken de foto’s afkomstig van een professionele glamour shoot.

Specificaties

Volgens Xiaomi is de Mi Note 2 het beste vlaggenschip dat het bedrijf tot nu toe heeft uitgebracht. De phablet kan inderdaad praktisch alles aan met de krachtige Snapdragon 821 processor in combinatie met de Adreno 530 grafische kaart. Met de 4070mAh batterij, kan ook lang doorgewerkt worden.

Xiaomi Mi Note 2

De Xiaomi Mi Note 2 bestaat in twee verschillende modellen, welke verschillen in RAM capaciteit en de grootte van de interne opslag. De standaard editie komt met 4GB RAM en 64GB opslagruimte, terwijl de premium editie 6GB RAM heeft met 128GB interne opslag.

MiFans
Logo