Xiaomi introduceert Mi Ninebot Plus en Mi Laser Projector

Xiaomi introduceert Mi Ninebot Plus en Mi Laser Projector

Xiaomi introduceert Mi Ninebot Plus en Mi Laser Projector

Xiaomi heeft vandaag twee nieuwe producten gelanceerd. De nieuwe Xiaomi Mi Ninebot Plus brengt je overal als segway, en kan met een afstandsbediening bestuurd worden. De Xiaomi Mi Laser Projector creëert een gigantische 150″ televisiescherm op je muur!

Xiaomi Mi Ninebot Plus

Enkele jaren geleden nam Xiaomi Segway over. Het introduceerde eerder al de Xiaomi Mi Ninebot Mini. De Mi Ninebot Plus is een verbeterde versie. Het ontwerp is niet veel verandert, maar er zijn veel nieuwe features. Zo wordt de Xiaomi Mi Ninebot Plus met een afstandsbediening geleverd. Daarmee kun je hem besturen, maar de Mi Ninebot Plus kan je ook volgen. Plaats de speciale boodschappenmand op het apparaat, en je hoeft zelf nooit meer boodschappen te tillen! De Ninebot Plus zal de afstandsbediening, en dus jou, gewoon volgen.

Xiaomi Mi Ninebot Plus Camera

Ook is het nu mogelijk om een Xiaomi Mi Ninebot Plus met camera uit te rusten. Deze camera is gestabiliseerd op 3 assen en filmt full HD. Met de afstandsbediening en de app bestuur je de camera en de segway. Zo heb je je eigen cameraman!

Xiaomi Mi Laser Projector

De Xiaomi Mi Laser Project is een hele speciale beamer. Hij kan een groot 150 inch beeldscherm op je muur projecteren. Dankzij speciale lenzen gemaakt door Yorkey hang je de beamer niet aan het plafond. In plaats daarvan staat hij tegen de muur aan, en projecteert hij omhoog!

Xiaomi Mi Laser Projector

De projector maakt niet gebruik van een lamp maar van een laser. Dat zorgt ervoor dat de Mi Laser Projector veel langer meegaat dan andere beamers. Hij is ongeveer 25000 uur te gebruiken. Dat is ongeveer 2 uur per dag voor 34 jaar! Ook produceert een laser veel meer licht, namelijk 5000 lumen. Daardoor hoeft het niet pikdonker te zijn om het scherm te kunnen zien. De Mi Laser Projector heeft ook een ingebouwde Mi TV waardoor je video’s kunt streamen via Chromecast en Youtube en Netflix direct op de projector kunt gebruiken.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo