Xiaomi lanceert Xiaomi Mi AirDots pro, de goedkope AirPods look-a-like

Vorig jaar lanceerde Xiaomi de AirDots. Deze draadloze bluetooth koptelefoon had al veel weg van Apple’s AirPods, maar nu kondigt Xiaomi de Xiaomi Mi AirDots Pro aan. Deze zijn nagenoeg identiek aan de AirPods met de prijs als kenmerkend verschil.

Xiaomi Mi AirDots Pro

Na de lancering van de Xiaomi Mi AirDots komt de Chinese telecomreus nu met de Xiaomi Mi AirDots Pro. Deze draadloze bluetooth koptelefoon bestaat uit twee onafhankelijk te besturen ‘oortjes’ die door middel van bluetooth het geluid ontvangen.

De Xiaomi Mi Airdots Pro in etui

De Xiaomi Mi Airdots Pro in case

Xiaomi Mi AirDots Pro specs

De oortjes wegen slechts 5,8 gram per stuk en zijn conform IPX4-kwalificaties waterdicht. Ze zijn te gebruiken met ieder Android- of iOS apparaat dat bluetooth ondersteunt. De twee oortjes zijn gezamenlijk te gebruiken. Je kunt er echter ook voor kiezen om slechts 1 oortje te gebruiken of de oortjes te delen met een vriend(in) om samen naar jullie favoriete nummer te luisteren.

Techniek Xiaomi Mi AirDots Pro

Voor een optimale geluidskwaliteit zijn de beide oortjes voorzien van een 7mm flexibele diafragma-ring die met titanium is gecoat om vervorming van het geluid te voorkomen. Daarnaast kun je genieten van ANC geluidsonderdrukking, zodat achtergrondgeluiden worden geneutraliseerd en je nog beter naar jouw favoriete muziek of gesprekspartner bij een telefoongesprek kunt luisteren.

Bedienen en accuduur

De beide oortjes zijn voorzien van touch control, zodat je makkelijk op zoek kunt naar jouw favoriete nummer, een telefoontje aan kunt nemen of een spraakassistent kunt gebruiken. Uiteraard zijn de oortjes zelf voorzien van een beschermende laag. Je geniet dus van maximaal draagcomfort en bescherming van jouw oren.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Om batterijverbruik te besparen gaan de oortjes, wanneer je ze uitgedaan hebt, na een standby-periode van een half uur, automatisch uit. Het opladen is volgens Xiaomi binnen een uur gebeurd. Met volle batterij kun je (afhankelijk van gebruik) weer tot 10 uur draadloos genieten.

Nu zijn de looks, functies en naam bijna gelijk aan de AirPods van Apple, maar… De prijs is wel heel anders.

Xiaomi Mi AirDots Pro kopen?

De Xiaomi Mi AirDots Pro worden vanaf 11 januari verkocht bij de bekende webwinkels zoals Gearbest, AliExpress en Banggood Uiteraard kun je hier de reguliere Xiaomi Mi AirDots ook bestellen die nog net iets goedkoper zijn. Omgerekend is de prijs iets meer dan 50 euro, hetgeen overeen komt met 399 Yuan. Hou er rekening mee dat er ze in het begin wat duurder zullen zijn door schaarste en een grote vraag.

10/10 Read review
100 %
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Xiaomi Airdots PRO - €49.97
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Xiaomi Airdots PRO
Laatste updates:
  • €49.97 - 21 augustus 2019
  • €50.01 - 20 augustus 2019
  • €49.95 - 16 augustus 2019
  • €49.62 - 14 augustus 2019
  • €49.47 - 13 augustus 2019
  • €49.48 - 12 augustus 2019
  • €49.52 - 10 augustus 2019
  • €49.47 - 8 augustus 2019
Sinds: 23 juli 2019
  • Hoogste prijs: €50.19 - 1 augustus 2019
  • Laagste prijs: €49.43 - 7 augustus 2019

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!