Xiaomi AirDots: bluetooth-koptelefoon voor belachelijk lage prijs

Dat Xiaomi het Chinese Apple genoemd wordt is niet voor niets. Klinkt de naam AirDots wel erg als Airpods? We geven je geen ongelijk en ook qua uiterlijk zien we de nodige overeenkomsten. Nu staat Xiaomi ook bekend om de premium gear voor een budgetprijs en dat zien we bij deze lancering zeker terug. De Xiaomi AirDots kosten een fractie van de Airpods. Ze zijn al direct in de voorverkoop te bestellen, dus alle reden om je er snel meer over te vertellen.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Update: inmiddels hebben wij ze binnen en staat de review online, dus check snel de Xiaomi AirDots review.

Xiaomi AirDots

De Xiaomi AirDots zijn echt volledig draadlos. Los van twee elegante witte oordopjes ziet dus niemand dat je ze draagt. Ook heb je geen last meer van draden waar je in verstrikt raakt. Net als de AirPods kun je de Xiaomi AirDots bewaren in een handig bewaardoosje dat de Airpods ook nog eens opnieuw oplaadt. Zo doe je tot wel 12 uur met een set AirDots als je stereo wilt luisteren.

De Xiaomi AirDots, vergelijkbaar met AirPods, maar dan voor een fractie van de prijs

De Xiaomi AirDots, volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met speelduur.

Wat zijn de specificaties van de Xiaomi AirDots?

Zoals gezegd zijn de Xiaomi AirDots volledig draadloos. Het geluid wordt overgebracht met een krachtig Bluetooth 5 signaal. De oortjes wegen slechts 4,2 gram. Bovendien is in ieder oortje een mini-speaker van 7,2 mm ingebouwd. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om één oortje te gebruiken.

Review
Uitgebreide Xiaomi AirDots review
Uitgebreide Xiaomi AirDots review
Wij hebben de Xiaomi AirDots uitgebreid getest, of je ze moet kopen, lees onze review!
Wij hebben de Xiaomi AirDots uitgebreid getest, of je ze moet kopen, lees onze review! Show Less

Het materiaal van het oortje is een zachte siliconenmix, waardoor het oortje natuurlijk aanvoelt en niet irriteert. Ook het geluid is optimaal afgestemd. Je hoort alle tonen en het geluid blijft helder en prettig.

Tot slot zijn aan de buitenzijde van het oortje enige knopjes aangebracht, zodat je het oortje direct kunt bedienen. Door de sterke draadloze Bluetooth-verbinding met jouw telefoon kun gewoon bellen, gebeld worden of muziek luisteren terwijl de telefoon in jouw broekzak zit.

Lees ook: Review Xiaomi AirDots: zijn deze bijzonder goedkope AirPods de moeite waard?

Xiaomi AirDots kopen?

Als je een paar AirPods moet kopen ben je zo rond de EUR 150,- kwijt. Kies je echter voor de Xiaomi AirDots dan ben je voor zo’n € 30,- klaar in bij bijvoorbeeld AliExpress, waar ze nu al te bestellen zijn.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
1 Reactie
  1. Dit is een hele goede tip! Waar zien jullie dat tegoedbonnenpakket overigens?

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!