Xiaomi lanceert in september goedkope 5G-smartphone in Nederland

Xiaomi zit niet stil, de nieuwe producten volgen elkaar snel op. Zo komt de Poco X3 eraan in de september 2020, maar ook een nieuw toestel in de Mi 10-serie met 5G.

Xiaomi en 5G

Xiaomi steekt het niet onder stoelen of banken, 5G heeft de toekomst en ze rusten dan ook steeds meer toestellen uit met deze nieuwe snelle verbindingsmogelijkheden. Initieel alleen op high-end-toestellen, maar vervolgens ook op betaalbare varianten, zoals de Mi 10 Lite.

Lees ook: Xiaomi Mi 10 Lite: de eerste betaalbare 5G-smartphone

Met deze nieuwe snelle verbindingen zal de huidige standaard van 4G verbleken en worden thuisnetwerken met vaste verbindingen op termijn overbodig. Om hier meer en meer op in te zetten, vooral na de uitrol van 5G in Nederland, worden steeds meer toestellen gelanceerd met 5G, zo ook in september 2020.

Xiaomi Mi 10 4
Xiaomi Mi 10

5G voor nog geen 300 euro…

Traditioneel worden nieuwe technieken eerst in high-end-toestellen gebruikt om vervolgens ook in de meer betaalbare modellen toegevoegd te worden.

Dat er nu 5G komt in een toestel dat nog geen 300 euro kost, is opvallend en een interessante stap van Xiaomi. Ze plaatsen op Facebook een bericht waarin te lezen valt dat het nieuwe toestel in de Mi 10-serie een prijs zal hebben van 2XX euro. Een maximum van 299 euro dus.

In september lanceren wij de nieuwe 5G-smartphone met een prijs vanaf slechts €2xx,-!Als een nieuwe telg uit de…

Geplaatst door Xiaomi Nederland op Dinsdag 1 september 2020

Wat weten we nog meer van deze dit 5G-toestel?

Er zijn nog een aantal details te lezen in het Facebook-bericht, hieronder een overzichtje.

  • 5G-ondersteuning
  • Prijs van € 2XX euro (max € 299 dus)
  • Qualcomm Snapdragon 7XX
  • Toestel zal in de Mi 10-serie vallen
  • Wordt gelanceerd in september 2020

Met dit toestel wil Xiaomi ook de midrange markt veroveren op het gebied van 5G. Uiteraard houden we je op de hoogte van deze lancering.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo