POCO X3: 5.160 mAh smartphone komt op 7 september

Het jaar 2020 is erg goed voor POCO. Naast de befaamde POCO F2 Pro, staat nu ook de POCO X3 voor de deur, klaar om gelanceerd te worden. De batterij en laadcapaciteit van het toestel zijn nu al redelijk indrukwekkend te noemen.

POCO X3 met enorme batterij

Vorige week werd al duidelijk dat er mogelijk een POCO X3 aan zat te komen. Het toestel verscheen namelijk online, waarbij enkele eigenschappen zoals de camera al duidelijk werden gemaakt. Omdat dit alleen ging over de camera, en tevens ook niet zeker was dat het ging over de X3, is deze officiƫle nieuwe informatie over de X3 meer dan welkom.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

De 5.160 mAh batterij is zeer groot voor een mid-range toestel, en zoals te zien is, laadt het toestel ook nog eens bijzonder snel op. Binnen 65 minuten kun je het toestel weer een volle dag gebruiken. Dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van de 33W oplader, die wordt ondersteund door het toestel. Een uur opladen voor zo’n grote batterij, dat is in dit geval een mooie ontwikkeling van POCO.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Andere eigenschappen van het toestel zijn nu nog geruchten

Vorige week zagen we al een registratie bij de FCC voorbijkomen. Hierin lijkt een afbeelding van de X3 opgenomen te zijn, maar dat is niet zeker. Hieruit lijkt op te maken dat de POCO X3 voorzien wordt van een 64MP main camera, dezelfde die ook in de X2 gebruikt werd.

Over het display is nog niets duidelijk, en de methode hoe de selfie camera in het scherm is verwerkt is ook nog niet bekend.

Poco X3 a 1024x536 1 1

Lanceerdatum bekend

De POCO X3 wordt officieel gelanceerd op 7 september. Je kunt de lancering live volgen via de Facebook pagina van Xiaomi Nederland. Zorg dat je om 14:00 klaar zit, want dat begint het evenement. Ook worden tijdens het evenement meer details bekend gemaakt over de precieze specificaties en natuurlijk de prijs voor dit toestel. Want met deze specs zou een lage prijs een bijzonder mooie verrassing zijn.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo