Weergaloos design Xiaomi Mi MIX 2 onthuld

xiaomi mi mix 2 1
Vorig jaar werkte Xiaomi samen met de Franse designer Phillipe Starck aan een nieuwe telefoon: de Xiaomi Mi MIX. Starck paste bij het ontwerpen zijn innovatieve stijl toe en leverde een design af dat we nog niet eerder hadden gezien bij een telefoon. Nu heeft Starck bekendgemaakt dat hij de nieuwe versie van die telefoon, de Xiaomi Mi MIX 2, ook heeft ontworpen. Hij deelde een conceptfilmpje van het toestel waaruit we kunnen opmaken dat het design wederom weergaloos is.

Design

In het filmpje zien we een bijna randloos scherm met glas dat om beide zijkanten van de telefoon gebogen is. Volgens geruchten bestaat wel 95% van de voorkant van het toestel uit scherm. De enige rand die we zien bevindt zich aan de onderkant en biedt ruimte aan de selfie-camera. Aan de onderkant van de telefoon zijn er twee speakers te zien, met daartussenin een USB-C-poort.

mi mix 2 onderkant

Specificaties

Over de hardware van het toestel gaan ook al een aantal geruchten. De telefoon zou worden aangestuurd door een Snapdragon 835 processor gecombineerd met 6 of 8gb aan RAM-geheugen, afhankelijk van de versie. Als het gaat om de opslagruimte kan er worden gekozen uit 128 of 256gb. Verder komt er een 12MP camera aan de achterkant van het toestel, aan de voorkant komt er een 8MP camera.

De telefoon ziet er dus niet alleen goed uit, maar als de geruchten kloppen kan hij ook enorme prestaties leveren. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de Mi MIX 2 op 12 september gelanceerd, dus lang hoeven we niet te wachten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo