Verpakking Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus verschenen inclusief specificaties

Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus verpakking

Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus verpakkingNa veel geruchten over de aankomende Xiaomi Mi 6 en Xiaomi Mi 6 Plus, zijn vandaag twee foto’s opgedoken die eindelijk echt informatie lijken te geven over de specificaties. De foto’s werden gepost op Weibo door de gebruiker phoenix digital. Op de foto’s is een zwarte en witte verpakking te zien van de twee toestellen. En waar het om gaat is wat er op de verpakking staat: de specificaties.

Specificaties Xiaomi Mi 6

Op de eerste foto is een witte doos te zien, welke de verpakking van de Mi 6 zou moeten zijn. Het toestel komt met Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 835 processor in combinatie met 3GB RAM en 64GB opslagruimte. Aan de voorkant is de Mi 6 uitgerust met een 4 megapixel camera en aan de achterkant een 12 megapixel sensor. Verder is te zien dat de smartphone een 3200 mAh batterij heeft.

Specificaties Xiaomi Mi 6 Plus

De tweede foto toont de zwarte verpakking van de Xiaomi Mi 6 Plus. Dit is duidelijk het meer premium toestel en komt met indrukwekkende specificaties. Hoewel de Plus toestellen vaak meer phablets worden, heeft de Mi 6 Plus een 5.15 inch display. Verder komt het met een Snapdragon 835 chipset geklokt op 2.45GHz met 6GB RAM en 128GB interne opslag. De hoofdcamera heeft een indrukwekkende 30 megapixel lens met Optical Image Stabilization. Volgens de verpakking komt het toestel verder met een behoorlijke 4000mAh batterij.

Lancering

Volgens de berichten zouden we niet zo lang meer hoeven wachten op de onthulling van de twee nieuwe Xiaomi toestellen. Het evenement zou al op 11 april moeten plaatsvinden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo