Specificaties Xiaomi Redmi Note 2 uitgelekt door patentaanvraag

Redmi Note opvolger

Redmi Note opvolger

Door een patentaanvraag zijn de specificaties voor de te lanceren Xiaomi Redmi Note 2 en Redmi Note 2 Pro uitgelekt. We wisten al een aantal details over de smartphone, maar nu is nog veel meer bekend geworden. Verwacht wordt dat de telefoon in juli dit jaar gelanceerd wordt.

Xiaomi Redmi Note 2 specificaties

Er worden twee versies van de smartphone gelanceerd, waarvan de Redmi Note 2 de eerste is. De telefoon krijgt een 5,5 inch HD scherm. De smartphone krijgt een snelle 64-bit class Mediatek (MT6795) Helio X10 Octa-core CPU als processor. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera, aan de achterkant een 13 megapixel camera.

Xiaomi Redmi Note 2 Pro specificaties

De andere, duurdere versie is de Redmi Note 2 Pro. De smartphone krijgt een 5,5 inch scherm, net zo groot als de normale versie dus. Waar de twee telefoons wel verschillen is de resolutie van het scherm, de Xiaomi Redmi Note 2 Pro krijgt een full HD scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Net als de andere versie is er een 5 megapixel camera aan de voorkant te vinden, en een 13 megapixel camera aan de achterkant.

Prijs

De prijs van de telefoons is op dit moment nog onbekend. Mocht je vinden dat de specificaties van de twee telefoons niet heel hoog zijn, dan heeft dat een goede reden. Het gaat namelijk om de Redmi-serie, waar telefoons minder krachtig zijn maar in ruil daarvoor een stuk goedkoper.

Goedkope broertjes Xiaomi Mi Note en Mi Note Pro

 

Omdat er twee versies zijn, beiden met een groot 5,5 inch scherm, lijken de Redmi Note 2 en Redmi Note 2 Pro de goedkopere broertjes van de Xiaomi Mi Note en Xiaomi Mi Note Pro te worden. Deze telefoons hebben een net iets groter 5,5 insch scherm, maar vooral betere specificaties, zoals een Snapdragon 801 processor en Snapdragon 810 processor. Ze zijn wel meer aan de prijs, zo is de normale versie te koop vanaf (omgerekend) 350 Euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo