Redmi Note 7 hoesje kopen: dit zijn de beste opties

De Xiaomi Redmi note 7 met 48 MP camera.

Het hoesje om je telefoon heeft vaak verschillende functies. Het beschermt je telefoon tegen beschadigingen, dient als een portemonnee of het zorgt ervoor dat je telefoon er stijlvol uitziet. Waar je hem ook voor gebruikt, een hoesje kun je altijd gebruiken. Wij vertellen je daarom meer over de beste hoesjes voor de Redmi Note 7.

Xiaomi Redmi Note 7

De Redmi Note 7 is één van Xiaomi’s meest populaire toestellen. Sinds het toestel in januari 2019 op de markt kwam zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren van het toestel over de toonbank gegaan. Dat zorgt er gelukkig ook voor dat er voldoende accessoires en hoesjes voor de Redmi Note 7 beschikbaar zijn. Wil jij een nieuw hoesje, of heb je de Note 7 net gekocht? In dit artikel vertellen wij je welke wat de beste Xiaomi Redmi Note 7-hoesjes zijn.


Beste telefoonhoesjes voor Xiaomi Redmi Note 7

1. AZNS Portemonnee hoesje

Dit leren portemonnee hoesje voor de Xiaomi Redmi Note 7 is multifunctioneel en heeft meer dan genoeg opties. Als eerste valt natuurlijk de portemonnee functie op, die ervoor zorgt dat je verschillende pasjes kunt meenemen, verspreid over twee verschillende vakjes. Achter de vakken voor je pasjes bevinden zich nog twee grotere ruimtes, waar je bijvoorbeeld briefgeld in kunt bewaren, of je boodschappenbriefje. Het eerste vak in het portemonnee hoesje is doorzichtig, waardoor je daar een foto of briefje met belangrijke informatie kunt stoppen.

Films en series kijken
Een andere handige functie van dit AZNS hoesje is de mogelijkheid om er een standaard van te maken. De telefoon komt dan zijwaarts onder een hoek te staan, waardoor je hands-free naar je favoriete films en series kunt kijken.

azns xiaomi redmi go leren stand portemonnee hoesje zwart 1

2. Transparant TPU-hoesje

Wanneer je houdt van eenvoud en voordelige hoesjes, dan is dit transparante hoesje een prima beschermingsmiddel voor je Redmi Note 7. Omdat het hoesje alleen de achterkant bedekt en doorzichtig is, blijft het bijzondere uiterlijk van je Note 7 zo goed mogelijk zichtbaar. Een groot voordeel van TPU-hoesjes is dat het materiaal zeer flexibel is, zonder aan kracht in te leveren. Ook is het materiaal olie- en vet bestendig.

Eenvoudig en toch doordacht
Dit transparante hoesje voor je Redmi Note 7 lijkt eenvoudig, terwijl er toch goed is nagedacht over het ontwerp. Zo zijn de randen van je toestel goed bedekt en verstevigd, zodat je smartphone een val op één van de hoeken hoogstwaarschijnlijk gewoon overleefd. Ook zijn er diverse uitsparingen gemaakt in het hoesje, zodat je de camera’s en de poorten gewoon kunt blijven gebruiken tijdens het gebruik.

xiaomi redmi note 7 1 1 1

3. Dux Ducis Skin Pro Series

Wanneer bescherming voorop staat als jij een hoesje uitzoekt, dan is dit Dux Ducis Skin hoesje uit de Pro Series wellicht iets voor jou. Dit telefoonhoesje voor de Redmi Note 7 maakt gebruik van twee beschermende lagen, waarvan één algemene buitenlaag van kunstleer en een TPU-frame aan de binnenkant van het hoesje. Laat jij je telefoon regelmatig vallen, dan is een gesloten hoesje met extra veiligheid uiteraard geen overbodige luxe.

Een hoesje voor de Pro’s
De Pro Series van Dux Ducis zijn bedoeld voor Xiaomi gebruikers die zowel veiligheid als stijl vooropstellen bij het kiezen van een hoesje. Het design van het hoesje mag dus ook genoemd worden. Zo volgt de bovenkant van het hoesje het schermontwerp van de Redmi Note 7 en heeft de kaarthouder in de case een prominente plek gekregen. Het hoesje is overigens beschikbaar in diverse kleuren.

dux ducis skin pro series xiaomi redmi note 7 flip hoesje blauw 1 1

4. Hybride hoesje

Hybride hoesjes zijn telefoonhoesjes die gemaakt zijn uit twee materialen. In dit geval bestaat het uit een stuk flexibel TPU-plastic en een stuk hard plastic. Samen zorgen ze ervoor dat de telefoon zo goed mogelijk beschermd wordt tegen krassen, stoten en vallen. Zo zijn de hoeken van dit hoesje bijvoorbeeld extra stevig zodat het toestel zelfs bij een ongelukkige val beschermd is.

Stoer ontwerp
Hybride hoesjes staan erom bekend dat ze een stoer uiterlijk geven aan je telefoon. Dat komt vooral door gebruik te maken van verschillende materialen met verschillende structuren of kleurstellingen. Omdat verschillende accenten van je toestel nog wel zichtbaar blijven, zoals de camera’s en een stukje van de achterkant, krijgt het geheel zo een modern uiterlijk.

xiaomi redmi note 7 hybride hoesje blauw 1 1

5. Kunstlederen back cover

Dit hoesje is speciaal voor Xiaomi-gebruikers die wél hun pasjes bij hun toestel willen bewaren, maar geen zin hebben om steeds een flipcase open te klappen. Het hoesje is namelijk aan de achterkant voorzien van twee vakken waar je een bankpasje of vervoersbewijs in kunt bewaren. Zo heb je alles toch bij de hand en ben je niet steeds lang bezig om te telefoon eerst open te klappen.

Kras- en stootvast
Hoewel het hoesje er uiteraard strak en stijlvol uitziet, stond ook veiligheid voorop bij het ontwerpen ervan. Zo steken de hoeken van het hoesje aan de voorkant van het toestel uit en zorgt de dubbele laag ervoor dat schokken eenvoudig worden geabsorbeerd. Door de sterke onderliggende laag met plastic en de zachte kunstlederen coating erboven is dit hoesje dus een mix tussen design en veiligheid geworden.

xiaomi note 7 back cover met kunstlederen coating bruin 1 1

Heb jij een Xiaomi Redmi Note 7 en zoek je naar een geschikt hoesje voor je toestel. Deze vijf exemplaren zorgen ervoor dat jij de komende tijd beschermd en stijlvol over straat kunt met je toestel. Benieuwd naar andere hoesjes voor de Note 7? Bekijk ze hier.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo