Xiaomi Mi 9T (Pro) hoesje kopen: dit zijn de beste opties

Ben je op zoek naar een hoesje voor je Mi Note 9T (Pro)? Beide toestellen zijn het meer dan waard om goed te beschermen tegen beschadigingen of te voorzien van een mooi hoesje. Wij vertellen je daarom alles over de beste hoesjes die je voor deze toestellen kunt kopen.

Xiaomi Redmi Note 9T (Pro)

De Xiaomi Mi 9T en de 9T Pro zijn twee populaire toestellen van Xiaomi. Het waren één van de eerst toestellen die een camera hadden die uit het toestel omhoog kwam, waardoor je de toestellen hier goed aan kunt herkennen. Vanwege de grote populariteit zijn er tientallen hoesjes voor de Xiaomi Mi 9T (Pro) te koop. Een groot voordeel? Beide toestellen hebben dezelfde afmetingen, dus je kunt kiezen uit meerdere hoesjes.


De 5 beste telefoonhoesjes voor Xiaomi Mi 9T (Pro)

1. Ringke Fusion X

Wil jij graag dat je telefoon er de komende jaren nog goed uit blijft zien, ondanks dat je er regelmatig ergens mee tegenaan stoot? Dit Ringke Fusion X hoesje voor de Xiaomi Mi 9T (Pro) is gemaakt voor gebruikers die willen dat hun telefoon tegen een stootje kan. Als eerst is de telefoon gemaakt van krasbestendige materialen, waardoor het hoesje er voorlopig nog wel goed uit blijft zijn. Maar het hoesje is ook voorzien van krachtige stootbumpers die zelfs een val van behoorlijke hoogte goed laten aflopen.

Bijzonder design
Het Ringke Fusion X hoesje voor de Xiaomi Mi 9T (Pro) is niet alleen goed in het beschermen van je telefoon. Omdat het hoesje is vervaardigd uit diverse materialen krijgt de telefoon een moderne of zelfs futuristische uitstraling. De randen van het hoesje zijn namelijk gemaakt van hard zwart plastic, terwijl de rug van je toestel wel gewoon zichtbaar blijft als het hoesje erop zit.

Ringke Fusion hoesje voor Xiaomi Mi 9T (Pro)

2. Rosso Element

Het Rosso Element hoesje is speciaal voor telefoongebruikers die graag alles bij de hand willen houden. Geen telefoon in je rechter broekzak en portemonnee in je linker broekzak, maar gewoon alles op één plek. Het hoesje is voorzien van enkele handige vakjes voor meerdere (bank)pasjes en een groter vak voor briefgeld. De stevige magneet zorgt ervoor dat dit Rosso hoesje jouw waardevolle bezittingen altijd op de juist plek houdt.

Video’s kijken
Naar een praktisch design op het gebied van je financiën, biedt het Rosso Element hoesje ook nog een anders extraatje voor je Mi 9T (Pro). Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je telefoon in een bepaalde stand te zetten zodat je ongestoord en op je gemak een film kunt kijken.

rosso element xiaomi mi 9t hoesje book cover zwart 5

3. Spigen Ultra Hybrid

Xiaomi staat erom bekend dat ze ook de buitenkant van het toestel een bijzonder uniek uiterlijk meegeven. Dan is het natuurlijk zonde als je een gesloten hoesje koopt en je toestel direct niet meer opvalt door zijn design. Het Spigen Ultra Hybrid hoesje zorgt ervoor dat de identiteit van jouw telefoon altijd zichtbaar blijft. En dat zonder in te leveren op veiligheid.

Hybride materialen
Het Spigen Ultra Hybrid hoesje voor je Xiaomi Mi 9T (Pro) is vervaardigd uit twee materialen, die het hoesje een stevige maar toch veerkrachtige eigenschap geven. Zo zijn de bumpers bijvoorbeeld gemaakt van TPU-plastic met Air Cushion technologie. Zo wordt je toestel bijzonder goed beschermd wanneer je hem laat vallen.

spigen ultra hybrid hoesje xiaomi mi 9t pro crystal clear 1

4. Hybride hoesje met kickstand

Ben je vaak onderweg met het openbaar vervoer, of kijk je graag ontspannen een film op je telefoon? Dit hybride hoesje met kickstand is dan een ideale aanvulling op je Mi 9T (Pro). Het is ook mogelijk om de kickstand om je vinger heen te doen, zodat je je toestel ook eenvoudiger vast kunt houden als je onderweg bent.

Veiligheid
Het hybride hoesje biedt door de gekozen materialen ook meer dan voldoende veiligheid voor je Mi 9T (Pro). De buitenkant is gemaakt van hard plastic, terwijl de binnenzijde van het hoesje is vervaardig van het zachte TPU-plastic. Daardoor worden de schokken en stoten optimaal opgevangen.

xiaomi mi 9t hybride hoesje met kickstand zwart 5

5. Spigen Rugged Armor

Wil je een flexibel hoesje om je Xiaomi Mi 9T (Pro) die je telefoon goed beveiligd, maar er het liefst ook nog een beetje stoer uitziet? Dan is dit Spigen Rugged Armor hoesje waarschijnlijk een goede match. Het hoesje is voorzien van carbon patronen die het toestel een ruig uiterlijk geven, zonder in te leveren op het gebruiksgemak. Door middel van de aanraakgevoelige knoppen kun je het toestel alsnog eenvoudig bedienen.

Veiligheid
Het Spigen Rugged Armor hoesje is gemaakt van het zachte TPU-plastic. Dit zorgt voor een natuurlijke stootbumper rondom te gehele telefoon. Door de kleine verhoging aan de voorkant van het hoesje is je toestel ook aan de kant van het scherm goed beschermd.

spigen rugged armor hoesje xiaomi mi 9t pro zwart 2

Dit waren de 5 beste hoesjes voor de Xiaomi Mi 9T (Pro). We hebben bewust gekozen voor een gemixt aanbod met transparante hoesjes, wallets of hybride hoesjes. Want hoewel alle hoesjes in dit artikel prima presteren, is het gebruiksgemak en het design uiteindelijk ook belangrijk bij het kiezen van een nieuw hoesje voor je toestel.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo