Poco F2 krijgt mogelijk 30W snel laden en NFC ondersteuning

De Poco F2 is de directe opvolger van de Poco X2, maar ook de Pocophone F1. Twee toestellen die al eerder door Poco werden uitgebracht. Op dit moment is er weer een stukje nieuwe informatie naar buiten gekomen, met betrekking tot de batterij en connectiviteit.

De Poco F2

De nieuwe Poco F2 is recentelijk door TUV Rheinland als nieuwe listing neergezet als type M2004J11G. Door de plaatsing in die lijst met toestellen, is er weer wat meer informatie naar voren gekomen. Onder andere kunnen we zien dat de Poco F2 de mogelijkheid krijgt om 30W snel te laden door middel van een kabel.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.364 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast krijgt het toestel een NFC connectiviteit, waardoor verschillende hedendaagse technieken en apps op deze smartphone zullen werken. In de Maleisische listing werd ook aangegeven dat de Poco F2 5G compatible wordt. Hieronder zie je een Twitter gebruiker die een overzicht van de listing deelde.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Overige specificaties nog (deels) onduidelijk

Op dit moment zijn alleen deze kleine, maar belangrijke specificaties naar voren gekomen. De verwachting is uiteraard dat we de komende dagen steeds meer informatie zullen krijgen over dit nieuwe toestel.

Ook wordt er natuurlijk al tijden gesproken over dat de Redmi K30 Pro re-branded gaat worden als Poco F2. Dat toestel is voorzien van de volgende eigenschappen:

  • Pop-up selfie camera
  • Snelle Snapdragon 865 chipset
  • Quad-camera setup met 64 MP main camera
  • 60 Hz refresh rate
  • 6-8GB RAM
  • 128-256 opslagruimte

De verwachting is dat de Poco F2 deze eigenschappen dus ook zal hebben, met name door die re-branding van het toestel. Ben jij al benieuwd naar de nieuwe Poco F2?

Lancering en prijzen van Poco F2

De officiële launch van de Poco F2 zal op Europees grondgebied op 12 mei 2020 plaatsvinden. De precieze prijzen voor het toestel zijn nog niet bekend, maar de verwachting is dat ze – afhankelijk van het model en uitvoering – tussen de 400 en 500 euro zullen kosten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo