Onze tips voor een goedkope drone met camera van Xiaomi

De modernste goedkope drone met camera Xiaomi Mi 4K drone

Als je een goedkope drone met camera zoekt zijn er talloze opties. Ook in deze markt maakt Xiaomi haar principe “een premium toestel voor een budgetprijs” helemaal waar. De ontwikkelingen gaan razendsnel en dat merk je als je bij Xiaomi een goedkope drone met camera koopt. Wij zetten een aantal suggesties op een rij.

Xiaomi MITU WiFi FPV 720P HD Camera Mini RC Drone

We beginnen onze tips met een wel hele goedkope drone met camera. Deze Xiaomi MITU Mini RC Drone is een kleine en handzame drone die je vanaf jouw hand kan laten opstijgen. De drone is prima geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken en voorzien van een 720 pixel HD-camera. Bovendien is de drone voorzien van Wifi, dus je kunt direct zien wat er wordt gefilmd. Ook kun je met deze drone prima zien wat er wordt gefilmd. Het enige dat je kunt zien zonder te filmen is de prijs, want die is niet te filmen. De Xiaomi MITU 720P HD camera is verkrijgbaar bij onder andere Gearbest, Aliexpress en GeekBuying.

Xiaomi Youpin iDol FPV RC Drone

Wil je een goedkope drone met camera die een beter beeld geeft maar toch minder dan 100 euro uitgeven? Dan is deze Xiaomi Youpin iDol FPV RC Drone wellicht jouw keuze. De 1920*1080 pixel camera zorgt voor een realtime HD beeldtransmissie. Bovendien is deze drone door de vele beschermingen, zoals gebruik van kunstmatige intelligentie, automatische terugvliegoptie (naar de afstandsbediening) als de verbinding wegvalt, bescherming tegen lage batterijspanning en het robuuste ontwerp een prima drone voor beginners. Ook gevorderde dronevliegers vinden hier een goedkope aanwinst. Op Aliexpress is deze drone zeer vriendelijk geprijsd.

Xiaomi FIMI A3 drone

Een goedkope drone met camera in het middensegment is de Xiaomi FIMI A3 drone. Deze drone kan een kilometer hoogte en 25 minuten lang vliegen. Door de 3-assige camera kun je met groot bereik foto’s en filmpjes maken. Deze professionele drone kan ook gebruikt worden voor inspectie-doeleinden of het bereiken van moeilijk begaanbare gebieden.

Met 1080 pixels is het beeld HD-kwaliteit. Als leuke extra is er een ‘do-it-yourself’port voorzien. Hierin kun je een eigen gadget, zoals vuurwerk, led-verlichting of vlieger aan de drone bevestigen. De controller is compleet uitgerust om de drone volledig te bedienen en gebruik te maken van alle bijzondere opties die deze goedkope drone met camera biedt. Geekbuying heeft dit toestel momenteel voor een zeer interessant bedrag.

De ultieme Xiaomi-drone

In iedere markt zijn er technische koplopers. Met een 4K-beeldkwaliteit en een prijs van nog geen 500 euro meldt Xiaomi zich nadrukkelijk als kanshebber voor de koppositie met de Xiaomi Mi 4K drone. De drone zelf is van alle technische snufjes voorzien en de camera geeft met 4k het allerscherpste beeld af. Dit maakt dat de beelden van de drone ook haarscherp af te spelen zijn op een moderne televisie, zoals de Xiaomi Mi Led Smart TV 4. Eigenlijk moet je deze drone niet bespreken maar zien. Geniet daarom in onderstaand filmpje van misschien wel de modernste goedkope drone met camera. Zowel Gearbest, Banggood als Aliexpress bieden deze zeer voordelig aan.

De modernste goedkope drone met camera Xiaomi Mi 4K drone

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo