Onthulling Xiaomi Mi 6 op 16 april met Snapdragon 835

Snapdragon 835

Snapdragon 835Volgens de berichten ┬ázou Samsung dit jaar de eerste keuze hebben wat betreft Qualcomm’s nieuwste chipset. Andere smartphone makers die de nieuwe Snapdragon 835 massaal willen gebruiken, zouden moeten wachten tot na de lancering van de Galaxy S8 toestellen. Onder de gedupeerden bevinden zich onder andere HTC en LG met respectievelijk de U Ultra en G6 smartphones. Deze zouden door de Samsung/Qualcomm deal uiteindelijk hebben gekozen voor de Snapdragon 821 processor. Ook Xiaomi zou om dezelfde reden de Xiaomi Mi 6 uitrusten met de Snapdragon 21. Er zijn echter nieuwe geruchten opgedoken, welke stellen dat de Mi 6 uiteindelijk toch een Snapdragon 835 chipset zal krijgen.

Lancering op 16 april

De geruchten zijn afkomstig van anonieme bronnen uit China en berichten niet alleen over de processor van de aankomende Xiaomi Mi 6. Volgens de Chinese bronnen zou het toestel gelanceerd worden op 16 april. Daarnaast worden ook enkele specificaties van de smartphone gedeeld.

Specificaties Xiaomi Mi 6

Het toestel zou komen met een 5.2 inch IPS display met 2.5D curved glas. Net zoals bij de Xiaomi Mi 5, zou ook dit toestel komen in een keramisch en glazen versie. Ook zullen er twee varianten gelanceerd worden met een verschillende RAM capaciteit. Er zou een toestel komen met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Deze zou verkocht worden voor omgerekend 274 euro. Ook zou er een 6GB versie komen met 128GB interne opslag voor een bedrag van 343 euro. Verder zouden beide versies een camera krijgen, die gelijkwaardig is aan die van de Sony Xperia XZ Premium.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo