Xiaomi introduceert Xiaomi Mi Note Black Edition

Xiaomi introduceert Xiaomi Mi Note Black Edition

Xiaomi introduceert Xiaomi Mi Note Black Edition

Xiaomi heeft vannacht een nieuwe versie van de Xiaomi Mi Note geïntroduceerd, namelijk de Black Edition. Tot voorheen was de Mi Note alleen in het wit beschikbaar, hoewel Xiaomi ook al foto’s toonde van een roze Mi Note, met moderne vrouwen als doelgroep.

Black Edition

Zoals eerder geschreven was de Xiaomi Mi Note tot nu toe alleen beschikbaar in het wit. Daar komt nu verandering in. De Xiaomi Mi Note Black Edition is een zwarte versie van de krachtige telefoon, maar naast het likje verf is er nog iets speciaals.

Album van Zhang Jie

Je ontvangt namelijk bij aankoop van de telefoon het nieuwste album van Zhang Jie (Jason Zhang), een beroemde Chinese zanger die beroemd werd door het meedoen aan talentenjachten op tv. De deal is te vergelijken met Apple, dat het nieuwe album van U2 op alle iPhones, iPads en Macs installeerde.

Specificaties

De specificaties van de Xiaomi Mi Note Black Edition zijn exact hetzelfde als de normale, witte versie. De telefoon heeft een 5,7 inch full HD scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder zijn er aan de binnenkant een Snapdragon 801 processor en 3gb werkgeheugen te vinden, die ondersteund worden door een Adreno 330 GPU.

Prijs en beschikbaarheid

De Xiaomi Mi Note Black Edition is in een beperkte oplage beschikbaar, er worden namelijk maar 30.000 toestelen van verkocht. De smartphone gaat 2499 Yuan kosten, ongeveer 380 Euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo