Launch-events 17 en 19 september: Amazfit smartwatches en Xiaomi Mi 8 X

Launch events Xiaomi Huami Amazfit en Xiaomi Mi 8 Youth

De volgende launch-events van Xiaomi zijn ingepland voor 17 en 19 september. Volgens de aankondigingen en geruchten presenteert Xiaomi eerst diverse Amazfit smarthorloges en twee dagen later de Xiaomi Mi 8X of Xiaomi Mi 8 Young. Zoals altijd draait de geruchtenstroom voorafgaand aan zo’n launch-event op volle toeren. Wij geven een overzicht.

Launch event 17 september: Xiaomi Huami Amazfit

Op de dag dat Amazfit volgens de aankondiging haar derde verjaardag viert staat er een evenement in Beijing gepland. Onder het motto “amaze the life, fit the future” kondigt het bedrijf aan een nieuw hoofdstuk voor Amazfit te gaan schrijven. Wat er precies onthuld wordt is nog niet bekend. Omdat er inmiddels een foto van een gift box is gelekt lijkt het erop dat men in ieder geval een “Avengers: Infinity War” limited edition presenteert. Ook de kenmerkende paarse kleur van de box en aankondiging lijken tekenen aan de wand.

Xiaomi Huami Amazfit Avengers_ Infinity War edition boxset

De Xiaomi Huami Amazfit Avengers Infinity War edition boxset. Via: Weibo

We houden je uiteraard op de hoogte van de producten die Xiaomi tijdens de events presenteert.

Launch event 19 september: Xiaomi Mi 8 x / Youth

Er zijn al diverse launch-events voor de Xiaomi Mi 8 familie geweest. Voor 19 september kondigt Xiaomi een volgend event aan. Tijdens dit event staat de Xiaomi Mi 8 familie centraal. Het thema van dit event is ‘forever young’. Naar verwachting presenteert Xiaomi op dit event de Xiaomi Mi 8 Youth. Ook de Xiaomi Mi 8 X is eerder aangekondigd. Sommigen beweren dat de Xiaomi Mi 8 Youth in plaats van de Xiaomi Mi 8 X is gekomen.

Van de Xiaomi Mi 8 Youth zijn al wel wat meer specificaties bekend.

Op de hoogte blijven van de launch-events

Uiteraard zullen wij over beide launch-events berichten. Zodra we weten welke producten er verkocht worden zullen we ook de beste leveranciers en prijzen benoemen. Tot die tijd is het nog even afwachten. Natuurlijk kan je ook altijd zelf de webwinkels, zoals bijvoorbeeld Gearbest, in de gaten houden.

Via: Pocketnow.com en GSMArena.com

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo