Xiaomi komt met met Xiaomi Mi 8 Youth en Fingerprint edition

Eerder dit jaar lanceerde Xiaomi de Xiaomi Mi 8, hun jubileum-editie van het vlaggenschip en opvolger van de Xiaomi Mi 6. Al snel kwamen er meerdere varianten zoals de Xiaomi Mi 8 SE en Xiaomi Mi 8 Explorer. Met de Xiaomi Mi 8 X kondigde Xiaomi al familie-uitbreiding aan. Inmiddels weten we dat er nog twee familieleden bijkomen, de Xiaomi Mi 8 Youth en de Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint edition.

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less

Nieuwe releases op 15 september?

Xiaomi organiseert een launch event op 15 september. Inmiddels zijn zij hun fameuse teasercampagne gestart. Er werd gemeld dat dit event in het teken zou staan van de launch van de Xiaomi Mi Mix 3. De CEO van Xiaomi liet op Weibo echter weten dat dit toestel pas in oktober te verwachten is. Met geruchten over deze varianten en de Xiaomi Mi 8 X zou het event dan ook eerder voor de nieuwe Mi 8 familieleden zijn.

De Xiaomi Mi 8 Youth aankondiging en teaser voor launch event 15 september

Links de afbeelding van de Xiaomi Mi 8 Youth aankondiging en rechts de teaser voor het launch event van 15 september

De Xiaomi Mi 8 Youth

Er is over dit toestel nog niet heel veel bekend. Het lijkt erop dat deze qua segment en specs tussen de Xiaomi Mi 8 SE en Xiaomi Mi 8 X zal zitten. We sluiten ook niet uit dat de Youth in plaats van de X zal komen. We weten op dit moment dat dit toestel wordt voorzien van de Snapdragon 710 processor. Je kunt kiezen uit diverse geheugenopties: 4GB RAM/64GB ROM, 6GB RAM/64GB ROM en 6GB RAM/128GB ROM. Voor de kleur kies je tussen  ‘Space’ grijs, goud en blauw.

De Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition

De eerste specificaties van dit toestel zijn ook bekend. Uiteraard is de in-display vingerafdrukscan de belangrijkste. Voor de rest kun je kiezen uit 6GB RAM/128GB ROM en 8GB RAM/128GB ROM geheugen. Voor de kleur heb je de keuze uit zwart en goud. Dit toestel lijkt dan ook bij de Xiaomi Mi 8 Explorer in de buurt te komen.

Uiteraard informeren we je zo snel mogelijk zodra we weten waar en wanneer deze toestellen verkocht worden. Je kunt natuurlijk ook de site van bijvoorbeeld Gearbest in de gaten houden.

 

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

NL garantie
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi in Nederland kopen
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie!
Xiaomi-producten in Nederland kopen met NL garantie! Show Less
NL leverancier
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
Xiaomi Mi 9 (op voorraad in NL)
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL!
De gloednieuwe Xiaomi Mi 9 nu op voorraad in NL! Show Less
Korting met code
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Xiaomi elektrisch step (TIP)
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code!
Deze bekroonde elektrische step nu extra goedkoop met code! Show Less
Korting met code
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8 kopen met korting
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting!
Xiaomi Mi 8, het betaalbare vlaggenschip, nu met extra korting! Show Less
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!