Herfst aanbiedingen bij Gearbest, o.a. Mi Notebook en Redmi Note 4

Xiaomi korting aanbiedingen

Vanaf 12 september viert Gearbest het begin van de lente met een hoop aanbiedingen. Veel producten zijn in prijs verlaagd, waaronder de Xiaomi Mi Notebook Air laptop en Redmi Note 4 smartphone. Ook drone’s, camera’s en zelfs Xiaomi’s nieuwe VR bril is met korting te koop.

Lente aanbiedingen bij Gearbest

Om de lente te vieren heeft Gearbest een hoop aanbiedingen beschikbaar gesteld. De actie start vanaf 12 augustus en loopt door tot 17 september. Voor elk product is de voorraad beperkt, dus snelheid is geboden.

Onder de producten zitten een aantal interessante aanbiedingen. Zo kun je de nieuwe Xiaomi Mi Notebook Air met korting bestellen. Ook de nieuwe Xiaomi Redmi Note 4 is in prijs verlaagd. De nieuwe Xiaomi VR bril kan ook met korting besteld worden. Verder worden een hoop andere technologische snufjes met korting verkocht.

Wees er snel bij

Voor elk product is de voorraad beperkt, dus moet je er snel bij zijn. Gearbest verklapte ons dat je sneller kunt betalen als je al ingelogd bent en je adresgegevens al ingevuld hebt. Alle aanbiedingen kun je via onderstaande knop bekijken.

Alle aanbiedingen bekijken


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij