Gearbest is jarig: extra en dus belachelijk veel korting

Nieuwe generatie Xiaomi Mi Notebook Air met vingerscanner en nieuwe processor en videokaart

Gearbest heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en dat resulteert in een GROTE Chinese webwinkel die zijn vijfjarig bestaan ook GROOTS viert. Daarom hebben wij een paar mooie deals voor je op een rij gezet. Lees ook zeker even door tot het einde, want daar vind je speciale deals voor Nederlanders!

Xiaomi Mi Notebook Air

Op zoek naar een laptop die een bijzonder goede prijs- kwaliteitverhouding heeft, dan is de Mi Notebook Air al jaren een goede keuze. Deze draait op Windows en is deze week flink afgeprijsd. Let wel: er  is slechts een beperkte voorraad!

> Xiaomi Mi Notebook Air

Xiaomi Mi Notebook Air

Xiaomi Router

Goed WiFi-bereik is essentieel, maar waarom zou je veel uitgeven aan een router? Precies, deze Xiaomi-router is nu ook nog eens extra goedkoop en voor net iets meer dan twee tientjes heb jij een goede verbinding thuis.

> Xiaomi WiFi-router

Schermafdruk 2018 03 26 15.09.51

VerjaardagSALE

Bovenstaande aanbieden hebben we voor je geselecteerd uit de verjaardagssale, maar er is nog VEEL meer in de aanbieding. Check snel alle aanbiedingen via deze link en kijk of er iets voor jou bij zit!

> Alle verjaardagsdeals

Deals voor Nederland

Nederland is een belangrijk land voor Gearbest en daar willen ze iets voor terug doen. Elke maandag komen er op een speciale pagina extra aanbiedingen, speciaal gericht op de Nederlandse markt. Hier zitten vaak Xiaomi-producten tussen, maar ook veel andere interessante deals. Hou Xiaomikopen.nl in de gaten voor de echte goede aanbiedingen en check dus elke maandag deze speciale site!

Zo is er deze week bijvoorbeeld de Amazfit Bip en de Xiaomi Mi A1. Denk wel aan de couponcodes voor EXTRA korting!

> Deals voor Nederland

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo