Doe dit niet thuis: ‘Maak van de Xiaomi Mi 11 een vouwbare smartphone’

Met de lancering van de een nieuwe smartphone, zijn er altijd een aantal zekerheden. Naast dat veel mensen enthousiast zijn, worden er ook dingen gedaan die misschien niet zo verstandig zijn..

Droptest, tear-downs en meer martelingen…

Na de lancering, zijn er veel mensen die toch willen kijken of een smartphone kan stuiteren, of misschien gebruikt kan worden als afwasborstel. Alles voor de views natuurlijk…

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Ook zien we dat een smartphone uit elkaar gehaald wordt, om te zien welke onderdelen er allemaal inzitten. Dit levert vaak wel interessante data op en dit zal ook voor de Xiaomi Mi 11 ook nog gaan volgen, uiteraard.

Lees ook: Xiaomi Mi 11 snelste smartphone van dit moment, maar niet zo snel als verwacht

Vandaag kwamen we echter een andere foto tegen die ik graag zou willen delen. Hij is afkomstig van het Chinese sociale netwerk: Weibo.

Xiaomi Mi 11 gebogen

Een toegetakelde Xiaomi Mi 11

Wat er precies is gebeurd met deze Xiaomi Mi 11 is niet helemaal duidelijk, maar er wordt gekscherend gezegd dat het iemand was die de Mi 11 ‘vouwbaar’ probeerde te maken.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Doordat de de Mi 11 hier ‘omgeklapt’ is, zien we dat het glas aan de achterzijde gebroken is. Het lijkt er overigens ook op dat dit niet echt met de hand gedaan kan worden, maar zoals eerder aangegeven is er geen context bij de foto.

Dit wil dan ook zeker niet zeggen dat de Xiaomi Mi 11 een ‘zwakke’ telefoon is. Ik kijk in ieder geval nog steeds uit naar de lancering van de Mi 11.

Via: GizChina

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo