Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 46

Xiaomi en Gearbest presenteren de mooiste kortingen

Zoals je wellicht in de media gehoord hebt was Xiaomi een van de grote smaakmakers onder de verkooprecords die sneuvelden tijdens Happy Singlesday 2018. Toch had Gearbest ook deze week weer de tijd om hele mooie deals te selecteren. Bovendien kan je, als je op 12 november snel bent, nog profiteren van de Happy Singlesday 2018 verkoop. Ook daarna valt er genoeg te beleven met de, soms letterlijk, gouden deals van deze week. Wij zetten ze op een rij.

De Xiaomi Redmi Note 5 Champagne

Wat zou de weekdeal zijn zonder een mooie smartphone-aanbieding? Daarom openen we snel met de Xiaomi Redmi Note 5 Champagne. Deze gelimiteerde uitgave is door de elegante kleur direct een chique blikvanger. Daarnaast zijn de prestaties ook erg goed, 4 GB RAM werkgeheugen, 32 GB ROM opslagcapaciteit en de snelle Snapdragon 625 processor zorgen dat je optimaal kunt genieten. De telefoon is instelbaar in het Nederlands en door de 4.000 mAh-batterij extra lang te gebruiken. Met deze deal kan er wel een flesje bubbels open.

Bekijk deal

De Xiaomi Redmi Note 5 in Gearbest Treasurehunt

De Redmi Note 5 in blauw

Xiaomi youpin LUCKYME 18K gouden ketting en oorbellen met diamant

Dat Xiaomi echt van alle markten thuis is bewijst zij met deze sieradenlijn. Deze prachtige ketting met een Chinees gelukssymbool als hanger is van 18 karaat goud met bijpassende diamanten. Om de exclusieve uitstraling compleet te maken ontwierp men bij de ketting ook een paar oorbellen. De stekers zijn eveneens voorzien van het Chinese gelukssymbool en uitgevoerd in 18 karaat goud en diamant. Als je de gouden deal ziet die men deze week biedt straal je al direct!

> Bekijk deal

 Bijlagedetails Xiaomi-youpin-LUCKYME-18K-gouden-ketting-en-oorbellen-met-diamant

Xiaomi Youpin LUCKYME 18 karaat gouden ketting en oorbellen met diamant.

De Xiaomi Mi Pad 4 Android Tablet

Dat Xiaomi er niet voor terugdeinst om Apple uit te dagen zien we regelmatig. Met de Xiaomi Mi Pad 4 is Xiaomi op zoek naar de troon waar de iPAD nu stevig op heerst. Tot nu toe was het niet gelukt om een direct Android-concurrent voor de iPAD in de markt te zetten, maar Xiaomi bewijst met deze Android Tablet het tegendeel. Bekijk de specificaties zelf maar. Overigens is er één aspect waarop Xiaomi Apple nooit in zal halen, dat bewijst deze zeer voordelige deal wel.

Bekijk deal

Xiaomi Mi Pad 4 zwart en goud

De Xiaomi Mi Pad 4 in zwart en rosé gouden uitvoering.

De Xiaomi Youpin M1 Pro Smart kledingdroger

Kleding is altijd frisser als je het in de open lucht laat drogen. Daarnaast zijn er altijd wel stukken die niet in de droger mogen. Je kan dus direct weer met het droogrek aan de slag. Als het regent staat zo’n obstakel altijd in de weg. Als het droog is is de kans groot dat je na een uur toch een sprintje moet trekken door een Hollandse bui. Herkenbaar? Dan is deze slimme kledingdroger een uitkomst. Je bevestigt de droger aan het plafond van de ruimte waar je hem wilt gebruiken. Vervolgens kun je met een simpele druk op de knop het droogrek laten zakken en de de kleding aan een hangertje ophangen. Ook zijn er haakjes voor handdoeken etc. Vervolgens stel het verwarmingselement in en je kunt jouw kleding natuurlijk, snel en makkelijk drogen. Als het zover is kan het meeste goed zonder strijken de kast weer in en hang je jouw slimme droger weer hoog en droog weg. Geen lelijke aanblik en alle ruimte voor jou. Dat klinkt haast net zo ideaal als deze deal.

> Bekijk deal

Alfawise FJ – 166A draadloze vacuumcleaner

Zoals elke week probeert Gearbest ons ook deze week weer over te halen om even bij de concurrent van Xiaomi te kijken. Als echte Mi-fan moet je immers wel eens wat anders proberen om Mi te blijven waarderen. Deze keer is Alfawise de uitdager. Met deze FJ 166A draadloze vacuumcleaner is jouw huis binnen no time weer stofvrij. Bovendien kun je het stof makkelijk uit het reservoir verwijderen en de draadloze stofzuiger in een hoekje in de lader zetten. Gearbest zoog de prijs alvast vacuum. Doe jij de rest?

Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo