Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 45

Xiaomi Mi fan weekdeals week 45

Wat zou de nieuwe week zijn zonder nieuwe weekdeals? Precies… daarom gaan we snel van start. Ook deze week is onze naspeuring om de mooiste deals voor jullie te krijgen niet zonder resultaat. Alle reden om je voor jezelf of voor ‘december-cadeaumaand’ alvast te laten inspireren.

Xiaomi Necklace Bluetooth Earphone

Wie wil er nu niet lekker ongestoord van muziek genieten. Met deze draadloze hoofdtelefoon van Xiaomi is dat geen probleem meer. De beugel verdwijnt in de nek, dus je hebt geen last meer van draden en andere hindernissen. Toch blijft de geluidskwaliteit optimaal door de nieuwste bluetooth technologie. Deze kan, als er geen obstakels zijn, een afstand van 10 meter overbruggen, dus ook als je toestel in jouw zak zit kan je de telefoon prima beantwoorden. Met de mogelijkheid om 7 uur muziek te luisteren en de laatste technische snufjes ben jij klaar voor een muzikale winter. Deze hoofdtelefoon is net uit, dus je bestelt hem met de voorverkoopdeal.

> Bekijk deal

Xiaomi draadloze hoofdtelefoon

De nieuwste draadloze Xiaomi hoofdtelefoon met belangrijkste technische eigenschappen

De Xiaomi Mi Mix 3: wat een introductie (deal)

Het toestel met liefst 4 camera’s en innovatieve slider voor de camera’s aan de voorzijde werd in oktober gelanceerd en is nog maar net uit. De distributie begint dan ook pas vanaf 20 november, maar als je hem nu in de voorverkoop bestelt heb je de Xiaomi Mi Mix 3 met de eerste distributieronde in huis. Dat wil je. Zeker als je de specificaties bekijkt. Nu heeft Xiaomi met dit toestel al bewezen dat zij weer een premium-telefoon voor budgetprijs kan leveren, maar met deze introductiedeal is het wel heel goedkoop om innovatief te zijn.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Mix 3 achterkant en voorkant met uitschuifbare cameraslide

De Xiaomi Mi Mix 3, nu wel heel aantrekkelijk als innovatieve introductiedeal

De YUNMAI Mini 2 Smart weegschaal

De tijd dat je alleen op de weegschaal gaat staan om je te verbazen over jouw gewicht is wel voorbij. Met deze slimme weegschaal, die je met de Mi-App kunt verbinden, zie je inderdaad direct jouw gewicht. Deze weegschaal doet echter veel meer. In combinatie met bijvoorbeeld een smartwatch is deze direct jouw personal assistant, want de weegschaal geeft direct de juiste input voor jouw trainingsschema. Daarnaast geeft deze slimme weegschaal ook inzage in 10 andere belangrijke lichaamskenmerken die jouw gezondheid tekenen. De weegschaal is in te stellen per persoon, dus eenieder kan zijn eigen programma en doelen maken. Dat het werkt bewijst de deal van deze week. De prijs is namelijk liefst 38% afgevallen.

Bekijk deal

De Xiaomi Yunmai smart weegschaal

De Xiaomi Ynmai slimme weegschaal en 10 belangrijkste lichaamsfuncties

Sportieve deal op de Xiaomi Mi Band 3

Als je jouw slimme weegschaal hebt gekocht kun je er natuurlijk het beste optimaal gebruik van maken. Een goede smartwatch is dan onontbeerlijk. Deze deal levert je de beste smartband van dit moment voor een wel hele sportieve prijs. Op onze productpagina zie je alle details, maar we kunnen je nu al garanderen dat je een personal assistant kunt vergeten als je de weegschaal en smartband samen met de Mi-Fitness app jouw trainingsschema laat bepalen. Proberen?

Bekijk deal

Xiaomi Mi Band 3, een echte gamechanger. Dit is de beste fitnesstracker!

De Xiaomi Mi Band 3 in diverse uitvoeringen.

Xiaomi Mi 8: Vlaggenschip met grote V, deal met grote D

Toen eerder dit jaar de Xiaomi Mi 8 uitkwam bleek al snel dat deze jubileum-editie ter ere van het 8-jarig bestaan van Xiaomi een vlaggeschip met grote V genoemd mocht worden. Zowel qua technische specificaties als qua camera-opties en toegepaste techniek is dit toestel het paradepaardje van het jaar. Nu we deze ook nog eens als deal mogen aanbieden met liefst 29% korting ben je vast wel heel nieuwsgierig. Dat hoeft niet.

Bekijk deal

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8 met de belangrijkste specificaties

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo