Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 4

Natuurlijk is de week niet begonnen zonder de beste deals voor Xiaomi Mi fans. Ook deze week was het weer lastig kiezen, maar we hebben weer vijf mooie Xiaomi-deals gescout. Ben jij benieuwd naar de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week? We zetten ze snel op een rij.

Xiaomi Mi 8 deal, nu het nog kan

Je hebt het van de week al kunnen lezen, als het aan Xiaomi ligt zijn de dikke deals op de Xiaomi Mi 8 binnenkort voorbij. Daarom hebben wij nog snel een mooie deal voor dit zeer complete toestel gespot.

Een display van liefst 6,21 inch, 6 GB RAM werkgeheugen, Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz processor en 20 MP selfiecamera zijn slechts een paar van de superieure details. De volledige specificaties zie je op onze productpagina. Voor de prijs is overigens geen specificatie nodig. Deze deal snap je direct.

> Bekijk deal

Voor jouw valentijn: de mooiste Xiaomi sieraden

Het lijkt nog ver weg, maar Valentijnsdag is al weer in het zicht. Speciaal voor jouw valentijn komt Xiaomi met een speciale sieradenlijn. Deze bestaat uit goud of zilver met bijzondere ontwerpen, diamanten en/of parels als ontwerp. Het is de moeite waard om de collectie te bekijken.

Wat dacht je van deze mooie gouden geluksarmband. De prettige en lichte stof zorgen ervoor dat de band bescheiden blijft. De gouden accenten leiden alle aandacht naar het pronkstuk van deze armband. Dit pronkstuk is een handgemaakt gouden gelukssymbool uit de Chinese mythologie. Je kunt diverse symbolen kiezen, dus we weten zeker dat je jouw geliefde Xiaomi Mi-fan iets moois kunt wensen. Zelfs de prijzen zijn liefdevol. Bekijk de deals maar.

> Bekijk deals

Xiaomi Mi fans deal week 4 Xiaomi gouden geluksarmband

Xiaomi gouden geluksarmband. Geluk voor iedere Mi fan.

Ninebot Segway ES 1 No. 9

Met deze opvouwbare elektrische step van Segway, dat overigens ook een onderdeel van Xiaomi is, ga je het voorjaar zorgeloos tegemoet. Je kunt lekker sportief zijn in het voorjaarszonnetje en soms genieten van de snelheid en het gemak die de elektrische ondersteuning biedt.

Het vervoer van de Ninebot Segway ES 1 No. 9 step is makkelijk, want deze elektrische step vouw je eenvoudig op. Opgevouwen weegt de scooter maar 11 kilo. Dit doordat er gebruik gemaakt is van licht en sterk aluminium. Daarmee is de maximale belasting 100 kilo. Het leuke is dat je voor deze opvouwbare elektrische step ook een app kunt installeren. Deze is niet alleen handig om jouw sportieve prestaties te meten, maar ook om de maximale snelheid in te stellen. Zo kunnen de kinderen met verantwoorde snelheid wennen aan de step. Voor de prijs heb je geen gewenningstijd nodig.

> Bekijk deal

Xiaomi waterdichte rugzak

Met deze hippe rugzak van Xiaomi spaar je jouw rug. Dat komt niet alleen door de comfortabele schouderbanden, maar ook door het lichte materiaal waarvan de rugzak gemaakt is. Leeg weegt deze hippe accessoire dan ook maar 165 gram. Toch is hij, met een capaciteit van 10 kilo, verrassend ruim. De rugzak is dan ook prima geschikt om jouw gadgets zoals een iPad, smartphone en oortjes mee te nemen. Dat kan zonder risico, want de rugzak is waterdicht.

Doordat de rugzak naast het grote bagagevak nog drie handige zijvakken heeft kun je ook altijd jouw sleutels, portemonnee en flesje water kwijt. Zo heb je jouw handen vrij voor een dagje Xiaomi-shoppen. Door de vele hippe kleuren is er altijd een leuke combinatie mogelijk. Met deze prijs kun je immers makkelijk 2 of 3 kleurtjes bestellen.

> Bekijk deal

Xiaomi ‘lego’ kraan

Dit intuïtieve speelgoed combineert veel goede eigenschappen. Zo haal je de kinderen even met hun ogen van de digitale schermen en leren ze spelenderwijze allerlei educatieve vaardigheden. Ook sociale vaardigheden en inzicht worden getraind.

Nu we je de excuses hebben gegeven om de kleintjes enorm te verwennen kunnen we gerust vertellen dat het gewoon een gaaf ding is. Je kunt de kraan in 125 posities opbouwen, waardoor het nooit gaat vervelen. Bovendien werkt de kraan echt, dus de kinderen hebben dagen speelplezier. Dat alles voor een prijs waar je op kunt bouwen. Nieuwsgierig?

> Bekijk de deal

Xiaomi Mi fans deal week 4 Xiaomi lego bouwkraan

Voor de kleine Mifans: Xiaomi lego bouwkraan.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo