Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 18

Xiaomi-weekdeals-week-18

De weken gaan razendsnel voorbij en de deals voor Xiaomi Mifans ook. Gelukkig hebben we ook deze week weer genoeg aanbiedingen en deals voor de echte Mifans kunnen vinden dus we gaan snel van start met een nieuw overzicht met beste deals voor Xiaomi Mi fans. Veel plezier!

Xiaomi World Naked Gardening Day Deals

Hopelijk wordt het aanstaande zaterdag goed weer, want dan is het world naked gardening days. Als je lekker naakt tekeer wilt gaan moet je natuurlijk extra oppassen voor verwondingen en striemen. Om ervoor te zorgen dat je na het naakt tuinieren niets hoeft uit te leggen zie je hier allemaal veilige snoei- en beschermingsmiddelen. Zo weet je zeker dat je met de juiste bescherming de tuin in gaat.

“Er staat geschreven en gedrukt dat je moet krabben waar het jukt”. Dit oude gezegde kan tijdens het naakt tuinieren wel eens voor gênante situaties zorgen. Daarom heeft Xiaomi ook een flink aantal middelen tegen ongedierte bij de deals gezet. Zo zie je muggenlampen, vliegenvangers en ongedierteverjagers. Tot slot kun je met de nodige planten ook direct aan de slag om de tuin op te knappen. Wellicht ter geruststelling, ook wanneer je jouw broek aan wilt houden tijdens het tuinieren kan je van de deals gebruikmaken.

> Bekijk deals

High Tech Low Price deals

Dat Xiaomi premium smartphones voor budgetprijzen levert wist jij als Mifan natuurlijk al. Met de High Tech Low Price deals wordt dit gezegde wel erg waar. De nieuwste vlaggenschepen, zoals de Xiaomi Mi 9 en de Xiaomi Redmi Note 7 zie je hier voorbij trekken.

Ook wanneer je geen smartphonefreak bent en gewoon een goede smartphone wilt maar geen honderden euro’s wilt betalen kun je met de extra kortingen voor de Xiaomi Redmi 6A en Xiaomi Redmi Go  voor nog geen € 100,- genieten van een serieuze smartphone. Uiteraard zijn er nog veel meer modellen tegen actieprijs te verkrijgen. Alle reden om de deals even te bekijken.

> Bekijk deals

Action figure special deals: Actiefiguren van alle films!

Er komen momenteel erg veel goede films uit. Alle reden om de karakters uit die films als action figures uit te brengen. Zeker wanneer je zo’n stuntaanbieding maakt weten we zeker dat alle jonge actiehelden en heldinnen hier wel blij mee zullen zijn. Heb je kinderen in jouw omgeving of ben je zelf nog (een beetje) kind? Leef je dan lekker uit. Of je nu kiest voor de laatste Avengers Endgames of de schattige Disney Frozen Princesses, je vindt het allemaal, origineel en zeer voordelig.

Voor de oudere kinderen onder ons is Star Wars natuurlijk ook aanwezig (ideaal om je alvast voor te bereiden op de volgende film), net als Mickey Mouse, Pappa Bear of Superman, je slaagt zeker en vast. Laat je maar verrassen.

> Bekijk deals

action figure heroes deals

Xiaomi Star deals

Wil jij zeker weten bij welke verkopers van AliExpress je in vertrouwen kunt kopen? Alle deals in deze rubriek zijn van verkopers die vier of meer sterren gehaald hebben. Zo scoor je betrouwbaar slimme domotica, bijvoorbeeld een slimme toiletbril die de zitting bovendien even schoonmaakt na elk bezoekje. Wel zo hygiënisch.

Ben je een gameliefhebber? Dan is de Black Shark 2 vast jouw volgende favoriete smartphone. Ook andere smartphones zoals de Xiaomi PocoPhone F1 of de Xiaomi Air laptop scoor je bij een van de betrouwbare verkopers. De lijst met deals is liefst zeven pagina’s, dus het is haast moeilijker om niet te scoren. Kijk zelf maar.

> Bekijk deals

Xiaomi 5-daagse deals

Wil jij graag snel genieten van die nieuwste aanwinsten? Dat kan met deze deals. Met 5 werkdagen staan ze bij jou op de stoep om jouw keuze(s) te brengen. Zo kun je lekker snel beginnen met besparen door de slimme verlichting. Misschien ga je liever lekker naar buiten met de Xiaomi M365 Original of kies je toch voor zo’n draagbare projector om van elke locatie jouw film- en TV-booth te maken. Wat je ook kiest, als je snel bent kun je nog dit weekend genieten.

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo