De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 29

draagbare wasmachine

Deze week heeft Gearbest extra lang gezocht om ons Mi fans de allerbeste deals te geven. We hebben dus iets langer dan gebruikelijk moeten wachten, maar dat is niet voor niets geweest als je deze spetterende deals bekijkt.

Blijven scoren met de Gearbest Prime Mega Sale

Met de Prime Mega Sale heeft Gearbest haar exclusieve deals uitgebreid. Zo zijn er deals voor geregistreerde klanten en mensen die de app willen downloaden. Je vindt er naast leuke gadgets (5 voor 10 dollar deal) ook de mooiste prime merken. Wat dacht je van een Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 of de Xiaomi Mi Band 3 met een wel heel goede deal?

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Band 3, een echte gamechanger. Dit is de beste fitnesstracker!

Xiaomi Mi Band 3 in de Prime Mega Sale bij Gearbest

Gearbest under $ 30 deals

Wij zouden het misschien de tientjesweken noemen, maar Gearbest biedt nu de makkelijkste accessoires en leukste gadgets aan onder 30 euro. De keuze is enorm, maar in deze tijd van het jaar mag een Xiaomi Muggenvanger niet ontbreken. Als je dan mugvrij van de tuin kunt genieten is het wel tijd voor een goed glas. Een fles wijn openen leidt nog wel eens tot getob of kurk in het glas. Met de elektrische wijnfles-opener van Xiaomi is dat verleden tijd!

> Bekijk deals

Gearbest Outdoors and Sports Deals

De zomer is in volle gang, dus Gearbest gooit er nog een paar mooie deals tegenaan om jouw buitenseizoen op te fleuren. Zo hebben bieden zij de Xiaomi Ninebot ES2 elektrische scooter nu voor een wel hele mooie deal aan. Je kunt deze elektrische scooter als volwassene maar ook voor kinderen gebruiken. Met een batterijduur tot 25 kilometer (uit te breiden met extra batterij) en instelbare snelheid kan je altijd veilig op weg. Door de combinatie met de MI Thuis app kun je ook op afstand zien wat er gaande is. Als je dan toch op weg gaat kun je direct jouw keuze maken uit diverse waterbestendige rugtassen. Kortom, het avontuur lonkt!

> Bekijk deals

Home and Garden deals

Natuurlijk is het ook wel eens lekker om even thuis te blijven. Ook dan heeft Gearbest genoeg deals. Wij zagen deze portable wasmachine. De hele dag lekker met de kinderen ravotten levert natuurlijk stapels vuile was op. Als je even geen machine wilt laten draaien is deze portable handwasmachine een uitkomst. Binnen no-time maak je van de wasbak, badkuip of emmer een wasmachine. Ook erg handig voor op de camping.

> Bekijk deals

draagbare wasmachine

De audio Nirvana deals

We sluiten de deals van deze week af met de audio Nirvanadeals. Even lekker genieten van jouw favoriete muziek mag tijdens een relaxte zomerweek natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een Xiaomi Mi Game headset met 7.1 Virtual Surround Sound motor en speciaal ontwikkelde overear pads? Als je liever iedereen laat meegenieten is de Xiaomi Bluetooth speaker wellicht jouw keuze in deze laatste weekdeal.

> Bekijk deals

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo