De beste deals uit China voor Xiaomi-fans week 15

Foto Xiaomi Mi Robot Vacuum

We zijn allemaal op zoek naar goede deals en daarom maken we ook deze week weer een lijstje voor je. Hierbij een aantal interessante aanbiedingen van Gearbest voor deze week.

Xiaomi Mi A1

Een betaalbare smartphone die toch bijzondere prestaties kan leveren. De Xiaomi Mi A1 is deze week weer net wat goedkoper dan anders en dat maakt deze smartphone zeker interessant.

Hiervoor krijg je onder andere een dubbele camera aan de achterkant, waarmee je een extra dimensie kunt toevoegen aan de foto’s die je maakt. De Mi A1 is in deze range van Xiaomi één van de populairste toestellen, dus wat dat betreft zeker de moeite waard om eens verder te bekijken.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi A1 kleuren

Xiaomi Robot stofzuiger

Geen zin om zelf de stofzuiger te pakken en te poetsen? Geen probleem! Deze robotstofzuiger helpt je daar graag bij!

De Xiaomi-stofzuiger is slechts een fractie van de prijs, maar zeker vergelijkbaar met andere grote A-merken die ook in Nederland worden verkocht. Door gebruik te maken van deze stofzuiger heb je nog meer tijd om met je Xiaomi-producten bezig te zijn, wat wil je nog meer.

> Bekijk deal

Supersnelle SSD-schijf

Deze keer hebben we ook een snelle SSD voor je van Samsung, nu extra scherp geprijsd. Dus ben je op zoek naar extra opslag voor bijvoorbeeld je laptop of PC, dan is een snelle SSD meer dan wenselijk. Deze schijven werken vele malen sneller dan de traditionele HDD en dat zorgt ervoor dat een pc binnen tien seconden opgestart kan worden.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi4c Box

Wil je content streamen naar je tv, dan zou deze Mi Box zomaar eens je beste vriend kunnen worden. Hierdoor heb je dus een grote collectie aan video’s en muziek beschikbaar in een handomdraai en dat allemaal op je grote scherm.

> Bekijk deal

Mi Box

Nederlandse aanbiedingen

Natuurlijk hebben we ook deze week speciale aanbiedingen voor Nederlanders!

Smart Fitness Tracker met couponcode: NLMPOW1 – voor € 13,19

Quick Charge 3.0 oplader met couponcode: NLQC30 – voor € 3,29

> Bekijk alle NL aanbiedingen

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo