Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 51

Beste deals voor Xiaomi Mi fans week 51

Met de feestdagen en het einde van het jaar in zicht zijn de deals steeds guller. Klaarblijkelijk wil Gearbest zo haar kerstgevoel laten zien. We begrijpen dat je al genoeg stress hebt tijdens deze periode dus we houden je niet langer op en gaan direct van start met de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 51.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

De Xiaomi Redmi Note 6 Pro heeft bij de lancering niet zo veel media-aandacht gehad en dat vinden wij jammer. Met deze telefoon koop je namelijk een wel heel complete telefoon met liefst 4 camera’s (zoals je kunt zien op onze productpagina) voor een wel hele vriendelijke prijs. Zeker nu we je een speciale kerstdeal kunnen aanbieden.

> Bekijk deal

Xiaomi Redmi Note 6 Pro met vier camera's, een van de beste deals van week 51

De smartphone-deal van deze week: Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

Xiaomi M365 opvouwbare elektrische step (EU-versie)

Op deze Xiaomi M365 opvouwbare step hoef je ook in de winter niet binnen te blijven. Door zelf mee te steppen blijf je lekker warm, terwijl de elektrische ondersteuning jou snel brengt waar je wilt zijn. De step is voorzien van tal van veiligheidssnufjes en op een volle accu kun je 30 kilometer ver steppen, dus dat wordt genieten van het winterlandschap. De banden kunnen niet lek gaan, dus je hoeft niet verrast te zijn door een takje onder de sneeuw. Met deze Europese versie krijg je bovendien een power adapter, EU plug, een paar reservebanden, verlengstuk voor het ventiel, T-vormige moersleutel, moeren, schroeven en Engelse gebruiksaanwijzing aan. Met liefst 30% korting kan je rustig onderweg een warme drank bestellen om op adem te komen.

> Bekijk deal

Nog voor de kerst jouw huis beveiligen?

Tijdens de feestdagen wordt er vaak ingebroken. Je moet er toch niet aan denken dat je gezellig op visite bent en bij thuiskomst de kerstsfeer verpest ziet worden door een inbraak? Dit kan je nu voorkomen door met deze extra voordelige deal de Xiaomi Aqara Window Door Sensor aan te schaffen. Deze sensor geeft direct een signaal op jouw smartphone als een deur of raam geopend wordt terwijl je de sensoren hebt geactiveerd. Doordat de sensor via de los verkrijgbare gateway verbonden is met smart verlichting en camera’s (als je die hebt aangeschaft) kun je zo zien wie er het raam of de deur opent en eventueel het licht aan laten springen. Natuurlijk kun je meerdere setjes bestellen voor meerdere ramen en deuren. Je hoeft niet te verbouwen om ze te installeren en met deze deal kan de prijs ook het beletsel niet zijn. Met de 5 day arrival garantie kan je jouw huis dus nog voor kerst beveiligen.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi 4K Panorama actiecamera

De feestdagen bieden tal van ideale fotomomenten. Nu kun je natuurlijk met een Xiaomi Smartphone prima foto’s maken, maar soms wil je toch nog professioneler jouw mooiste momenten en acties vastleggen. De Xiaomi Mi 4K panorama actiecamera is dan jouw betrouwbare fotohulp. Met de speciale ‘visogen’lens kun je 360 graden panoramafoto’s maken. De 6 assen zorgen voor stabiliteit als je extreme sporten wilt fotograferen of filmen terwijl je in actie bent. Daarbij is de camera stof- en waterdicht, zodat je onder alle omstandigheden de de perfecte foto of het perfecte filmpje kunt maken. Met de connectie met Mi-home app kun je jouw foto of filmpje ook direct bewerken. Zo toon je het 4K-resultaat in optima forma via jouw smartphone of op een groot scherm, door de bluetooth-connectiviteit. Het enige dat niet te filmen is, is de prijs die je met deze deal voor jouw nieuwe favoriete Xiaomi Mi 4K Panorama actiecamera betaalt. De deal betreft de internationale versie dus je krijgt niet alleen diverse montage-houders voor op de (brom)fiets, maar ook extra accessoires, Engelse gebruiksaanwijzing en de verbinding met de internationale Mi Home APP.

> Bekijk deal

De beste deals om last minute een kado te scoren?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je ondanks alle voorbereidingen een kadootje (of twee) vergeet, of dat jouw originele gift die je in gedachten had toch uitverkocht is. In dat geval bieden de 5-day arrival deals uitkomst.Of je nu kiest voor een stoere Amazfit Bip smartwatch of praktische slimme Xiaomi Mijia Yeelight nachtlamp of een ander origineel techkado uitzoekt, als je snel bent kun je jezelf of jouw dierbare(n) nog voor kerst of nieuwjaar verrassen.

> Bekijk deals

De geavanceerde weegschaal en de Amazfit Bip of Mi Band vormen samen jouw personal coach

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo