Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 16

Xiaomi Gearbest deals week 32

Weer een nieuwe week, dus weer opnieuw de beste deals voor Xiaomi Mi fans. Deze week zie je weer een keur aan premium smartphones voor budget prijzen en andere mooie deals. Natuurlijk weet men ook bij Xiaomi dat de paashaas zich warm loopt. Een aantal mooie Paasdeals van Xiaomi ontbreekt dan ook niet.

Xiaomi in Nederland

Inmiddels is Xiaomi in Nederland gelanceerd en zijn er meerder webshops die hier producten van aanbieden. Dit gaat van smartphones, tot powerbanks, gadgets en andere tech. Om een overzicht te krijgen van de winkels waar je terecht kunt, kun je onderstaande tabel checken. Natuurlijk hebben we deze week ook nog onze andere aanbieding en deals die we gespot hebben.

Paasdeals met Xiaomi

Deze week staat in het teken van voorbereiding op Pasen. De beste deals worden hier dan ook als Paasdeal verstopt. Naast grote korting op smartphones, zoals de Xiaomi Redmi Note 7 en handige gadgets, zoals een survivalmes met 15 functies, krijg je bij iedere aankoop een paasei. Met dat paasei scoor je extra korting bovenop de dealprijs. De extra korting kan oplopen tot wel 60%. Vind jij het paasei met de hoogste korting?

> Bekijk deals

Xiaomi Ride On deals

Men voorspelt voor de Pasen recordtemperaturen, dus alle gelegenheid om er lekker op uit te gaan. Met de Wilde Ride Xiaomi deals wordt dat veel aangenamer en een stuk minder vermoeiend. Zo spotten wij deze NineBot elektrische kick-step. De ideale opvouwbare step waarmee je lekker sportief zelf kunt steppen. Krijg je kramp in de kuiten, heb je wind tegen of wil je meer van de natuur genieten? Dan zet je toch gewoon de elektrische hulpmotor aan?

Als je lekker snel door het stadsverkeer wilt om bijvoorbeeld van de P&R-plek of OV-halte op je werk te komen is zo’n elektrische step ideaal. Natuurlijk wil je dan niet bezweet van het zelf steppen aankomen. Met de opvouwbare Xiaomi Mijia 365 elektrische scooter met update voor 2019 is gemak en snelheid vanzelfsprekend. Voor deze prijs heb je direct extra budget voor een elektrische fiets of toffe accessoires. Kijk gerust even rond en step door het aanbod.

> Bekijk deals

Xiaomi festival deals

Het Xiaomi festival is weer los gebarsten. Hier vind je de laatste nieuwe smartphones, zoals de Xiaomi Mi 9 of juist een budgettopper zoals de Xiaomi Redmi 6A voor een stuntprijs.

Ben jij nog helemaal tevreden over jouw Xiaomi smartphone? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de beste fitnesstracker van dit moment, de Xiaomi Mi Band 3 of de originele Xiaomi Mi Robot Stofzuiger. Voel jij al festivalkoorts? Trap het seizoen dan hier af en bekijk de deals.

Bekijk deals

Xiaomi Mi 9 voorkant en achterkant

Xiaomi Mi 9 voorkant en achterkant

Xiaomi Brand Explore deals

Zoals je inmiddels weet is Xiaomi niet alleen bekend vanwege haar premium smartphones. Ze produceert onder diverse namen allerlei slimme tech en coole gadgets. Met de Xiaomi Brand Explore deals kun jij voor een hele zachte prijs kennis maken met de kwaliteit die Xiaomi biedt met haar gadgets. Zo scoor je deze week de Xiaomi Fimi A3 drone. Een robuuste drone van 560 gramhttps://www.youtube.com/watch?v=f1EU9HNpA5s. Uiteraard is deze voorzien van een camera en 2-assige behuizing zodat de foto’s en andere camera-opnames stabiel en vloeiend blijven tijdens het vliegen.

De muzikale kinderen kunnen hun hart ophalen met deze slimme Ukelele. Met dit apparaat kunnen ze zichzelf muziek leren spelen en met elkaar binnen no-time alle hits naspelen. De meer technische kinderen zijn uren in hun sas als zij met de Xiaomi-variant van lego aan de slag gaan om hun eigen beweegbare hijskraan te bouwen. Ben jij benieuwd wat voor onverwachte deals je nog meer kunt ontdekken? Kijk gerust!

> Bekijk deals

Xiaomi latest tech deals

Bij Xiaomi zit je natuurlijk goed als je de meest recente tech wilt scoren om jouw slimme huis nog slimmer te maken. Bij de Xiaomi latest tech deals wordt een smart home ook een slimme investering voor jouw portemonnee. Zo ben je altijd veilig met de slimme brandmelder die Xiaomi in samenwerking met het wereldberoemde Honeywell ontwikkelde. Deze rookmelder geeft uiteraard een fors akoestisch alarm als er rook gedetecteerd wordt, maar ook direct een seintje naar de App. Zo kun je van een afstand mensen binnen of de hulpdiensten waarschuwen of direct ingrijpen als je in de buurt bent.

Als je jouw huis slim wilt inrichten zijn er veel Wifi-verbindingen nodig. Die wil je natuurlijk veilig tot stand brengen zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid als je zelf Wifi wilt gebruiken. Met deze handige Wifi-versterkers van Xiaomi heb je dat zo geregeld. Voor nog geen tientje kun je alle volgende Xiaomi-deals snel en veilig bekijken. Als dat niet slim is…

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo