Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 37

Gearbest en Xiaomi treasure hunt

Een nieuwe week brengt weer nieuwe deals. Laat jij je verleiden om de laatste mogelijkheid op de treasure hunt te pakken? Neem jij liever kortingen tot 50% op de New stars special of ga je voor een van de andere deals? Bekijk snel waar jij als echt Xiaomi Mi Fan deze week mee verrast wordt.

Profiteer van de New Star Specials

Met deze deals kan je de allernieuwste releases met grote kortingen bestellen. Xiaomi lanceert veel kwalitatief hoogstaande producten. Als je op zoek bent naar de beste smartphonedeals moet je zeker eens kijken naar de deals voor de Xiaomi Mi 8 SE of de Xiaomi Mi Mix 2S. Ook wanneer je net een nieuwe telefoon gekocht hebt stellen de deals niet teleur. Wat dacht je van deze Xiaomi portable luchtzuiveraar, de Xiaomi Mi Air Purifier 2?

> Bekijk deals

Ben jij een gamer? Let dan op de Game On Gear

Dat gamen steeds populairder wordt valt Gearbest ook op. Daarom hebben zij deze week speciale deals voor echte gamers, de game on gear. Beslis jij net zo snel als je gamet? Dan krijg je een gratis muismat kado. Ook in dit segment is Xiaomi na de overname van Blackshark goed vertegenwoordigd. Zo kan je nu extra voordelig het Xiaomi Gaming toetsenbord kopen en direct een deal maken voor een bijpassende gaming mouse. De belangrijkste functies kun je in 1 toets programmeren en met 7200 dpi is er geen reflex die de muis ontgaat. Natuurlijk is er nog veel meer game on gear te scoren met een mooie deal. Kijk zelf maar!

> Bekijk deals

Buiten met Xiaomi? De Road Warrior Series deals

Naast de mooiste smart-domotica en smartphones heeft Xiaomi veel meer te bieden. Daarom is zij ook goed vertegenwoordigd in de Road Warrior Series deals. Zo is de Xiaomi 70Mai Smart dashcam nu wel heel goedkoop. Met voicecontrol, automatische vastlegging van mogelijke calamiteiten, een 130 graden filmhoek en veel meer features wordt deze dashcam een onmisbare accessoire in jouw auto. De Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth Music Car Charger is een andere handige accessoire. Terwijl jouw telefoon aan de oplader ligt kun je met de ingebouwde MP3-speler van de lader toch van jouw favoriete muziek genieten. Uiteraard is er veel meer te ontdekken, dus bekijk de deals!

> Bekijk deals

Oogstrelend: de Wanbo S5 draagbare projector

Als je altijd al jouw eigen draagbare thuisbioscoop hebt willen hebben kun je met de Wanbo S5 portable projector jouw slag slaan. Deze projector heeft een 200 ANSI Lumens lamp, support 1080 pixels en kan een afstand van ruim 7 meter overbruggen in goede beeldkwaliteit. Zo wordt jouw favoriete sportevent of film wel een heel grootse beleving. Bovendien is deze projector modieus vorm gegeven en voorzien van een 10400 mAh batterij. Je kunt hem dus rustig ergens neerzetten voor een presentatie. Als je de deal checkt lijkt de eerste lachfilm al te spelen.

> Bekijk deal

Wanbo 5S DPL Projector deals week 37

De Wanbo 5S DPL projector met belangrijkste specificaties

Final treasure Hunt: save the best for last

De afgelopen weken stonden bij Gearbest in het teken van de Treasure Hunt. Deze week is de laatste mogelijkheid om op de allerbeste kortingen te jagen. We sluiten dit weekoverzicht en de Treasure Hunt dus af met de allerbeste jachtprijzen die Gearbest je kan bieden. Of je nu smartphones, domotica of de elektrische Ninebot Segway ES 1 step zoekt, bij deze treasure hunt raak je gegarandeerd de beste deal. Kijk zelf maar!

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo