Xiaomi Redmi Note 7 is ‘beste koop’ bij EISA-awards

De Xiaomi Redmi Note 7 heeft de prestigieuze EISA-award gewonnen in een categorie die bijzonder populair is.

Xiaomi Redmi Note 7 is beste koop

De Redmi Note 7 werd verkozen tot beste koop door de jury van de EISA-awards. Dit toestel, dat voor minder dan 200 euro over de toonbank gaat, biedt goede specifaties voor deze prijsklasse.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dit is onder andere de Snapdragon 660 in combinatie met 4GB RAMgeheugen. Ook de grote accu van maar liefst 4000 mAh is erg opvallend, daarmee haal je met gemak het einde van de dag, misschien zelfs wel twee. Verder wordt het toestel geroemd door het snelle opladen, dat mogelijk gemaakt wordt door Quick Charge 4, de techniek die Qualcomm gebruikt voor snel opladen.

Verder spreekt de EISA lovende woorden over het Gorilla Glass 5 en de USB-C en 3,5 mm jack die ook aanwezig is op de Redmi Note 7. Ook de FM radio en Infrarood-poort worden nog genoemd.

XiaomiRedmiNote7vierkant

Budget is het nieuwe midrange

Ze sluiten hun betoog af met: de Redmi Note 7 definieert een budget-device opnieuw. Met andere woorden, je krijgt erg veel voor het geld dat je uiteindelijk uitgeeft aan dit toestel.

Het is dan ook niet voor niets dat wij de Xiaomi Redmi Note 7 hebben opgenomen in onze lijstje met de ‘Beste Xiaomi-smartphones van 2019‘.

De Xiaomi Redmi Note 7 herdefinieert het budget-segment van smartphones

Xiaomi staat natuurlijk bekend om deze goede prijs- kwaliteitverhouding in meerdere segmenten. Denk bijvoorbeeld aan de Xiaomi Mi 9T, maar ook toestellen als de Xiaomi Mi 9 zijn bijzonder populair en scherp geprijsd.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo