Redmi Note 4 door Xiaomi Gelanceerd

foto Xiaomi Redmi Note 4

foto Xiaomi Redmi Note 4

Volop werd er de laatste tijd gespeculeerd dat Xiaomi vandaag een grote aankondiging zou gaan doen. Deze geruchten bleken niet ongegrond, Xiaomi heeft vandaag hun nieuwe smartphone, de Redmi Note 4, in China gelanceerd. Met de Redmi Note 4, hoopt Xiaomi het succes van de Redmi Note 3 te evenaren. De oudere versie van de smartphone werd geprezen om zijn metalen frame en goede kwaliteit/prijs vehouding.

Verschillende versies Redmi Note 4

De Redmi Note 4  komt in twee versies: een 2GB RAM versie met 16GB interne opslag en een 3GB RAM versie met 64GB interne opslag. Alle versies hebben een 5.5 inch display met een metalen unibodybehuizing en 2.5D afgerond glas aan de voorkant. De behuizing is beschikbaar in de kleuren goud, silver en grijs.

Camera

Verder is de Redmi Note 4 uitgerust met een 13 megapixel camera aan de achterkant. Zoals de vorige versie heeft deze camera PDAF autofocus, maar de nieuwere versie heeft een grotere F2.0 lensopening. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera.

Verdere specificaties

Verdere specificaties zijn een 2.1Ghz Mediatek Helio X20 10 core chipset, waarop MIUI 8 al is geinstalleerd. Een hybride dual SIM, waarbij de gebuiker kan kiezen voor of 2 simkaarten of een simkaart en een SD kaar tot 128GB. De telefoon heeft een fingerafdruk scanner aan de acher en een verwijderbare 4100mAh batterij.

Prijzen

De 2GB RAM versie met 16GB intern geheugen wordt in China verkocht voor 120 euro en de 3GB RAM versie met 64GB intern geheugen voor 160 euro.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo