Xiaomi Redmi 6A verkrijgbaar bij Kruidvat

Xiaomi Redmi 6A in blauw- en goudkleur

Eerder dit jaar berichtten wij al dat het moederbedrijf van Kruidvat een distributiedeal had gesloten met Xiaomi. Kruidvat zou daarom vanaf juni met de verkoop van Xiaomi-telefoons beginnen. Daarna bleef het stil bij Kruidvat. Op 16 november was ineens de eerste telefoon daar, de Xiaomi Redmi 6A. Is dit het begin van de lang verwachtte samenwerking?

De Xiaomi Redmi 6A bij Kruidvat

Vanaf 16 november is hij bij het Kruidvat te vinden. De Xiaomi Redmi 6A. In een redelijk onopvallende advertentie is hij via de webwinkel te vinden en ook in de fysieke winkels lijkt deze telefoon tijdelijk te verkrijgen. Het betreft hier de uitvoering met 2 GB RAM werkgeheugen en 16 MB ROM opslagcapaciteit. De variant met 3 GB RAM wordt vooralsnog niet te koop aangeboden.

De voorkant en achterkant van de Xiaomi Remdi 6A in rozé goud

Kruidvat: geen deel van distributie-afspraak

De mensen die wisten van de deal tussen het moederbedrijf van Kruidvat en Xiaomi vroegen zich af of deze verkoop de start van de uitwerking van die afspraken was. Dit bleek niet het geval. Een woordvoerder van moederconcern AS Watson gaf aan dat het hier een eenmalige Black Friday actie betrof. Zij gaf aan nog niet te weten wanneer de distributie volgens de samenwerking begint en welke telefoons of andere apparaten daarbij horen.

Xiaomi Redmi 6A kopen?

Natuurlijk kun je bij het Kruidvat gaan kopen, maar je kunt de Xiaomi Redmi 6A natuurlijk ook bestellen bij de vertrouwde webshops. Op die manier profiteer je van de mooie deals voor bijvoorbeeld Black Friday en kun je ook de uitgebreidere versie met 3GB RAM bestellen. Hieronder zie je een overzicht met de beste prijzen.

[table id=15 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo