Xiaomi officieel naar Nederland en België: dit zijn de details

Het heeft even geduurd, maar het is officieel: Xiaomi komt naar Nederland en België en dat brengt de nodige positieve ontwikkelingen met zich mee.

Xiaomi in Nederland en België

Waar je voorheen voor Xiaomi op zoek moest bij winkels in China, gaat dit veranderen. Vanaf eind maart 2019 is Xiaomi officieel te koop in Nederland en België. Dit blijkt uit een uitnodiging die wij ontvingen voor de officiële lancering in de Benelux.

Lees ook: Xiaomi kopen in Nederland: 9 dingen die je moet weten

Deze zal plaatsvinden op 28 maart in Amsterdam, waar onder andere de Nederlandse pers kennis kan maken met de producten van Xiaomi, waarna ze in de winkel te koop zullen zijn. Dit wordt niet expliciet bevestigd in het bericht, maar de kans hierop is bijzonder groot.

Om welke producten het precies zou gaan is ook nog niet helemaal duidelijk, maar er wordt onder andere gesproken over de Xiaomi Mi 9, maar ook de Notebook Air en er werd gesproken over de populaire elektrische step, de Xiaomi M365.

XiaomiMi8featured

Waar kan ik terecht voor Xiaomi in Nederland?

Op 28 maart wordt ook bekend gemaakt waar in Nederland we Xiaomi-producten kunnen kopen. Inmiddels hebben we al een redelijk vermoeden waar dit zal zijn. Daarom hebben we onderstaand lijstje samengesteld, met daarin de winkels op een rij die waarschijnlijk Xiaomi gaan aanbieden, of dit inmiddels al in het assortiment hebben.

Het heeft een tijdje geduurd, maar de lancering van Xiaomi in Nederland en België is nu eindelijk een feit. Dit zorgt ervoor dat de betaalbare Xiaomi-producten voor veel meer mensen toegankelijk zullen worden, inclusief Nederlandse garantie. Hierdoor kunnen mogelijk defecten of retouren veel eenvoudiger afgehandeld worden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo