Xiaomi officieel naar Nederland en België: dit zijn de details

Het heeft even geduurd, maar het is officieel: Xiaomi komt naar Nederland en België en dat brengt de nodige positieve ontwikkelingen met zich mee.

Xiaomi in Nederland en België

Waar je voorheen voor Xiaomi op zoek moest bij winkels in China, gaat dit veranderen. Vanaf eind maart 2019 is Xiaomi officieel te koop in Nederland en België. Dit blijkt uit een uitnodiging die wij ontvingen voor de officiële lancering in de Benelux.

Lees ook: Xiaomi kopen in Nederland: 9 dingen die je moet weten

Deze zal plaatsvinden op 28 maart in Amsterdam, waar onder andere de Nederlandse pers kennis kan maken met de producten van Xiaomi, waarna ze in de winkel te koop zullen zijn. Dit wordt niet expliciet bevestigd in het bericht, maar de kans hierop is bijzonder groot.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Om welke producten het precies zou gaan is ook nog niet helemaal duidelijk, maar er wordt onder andere gesproken over de Xiaomi Mi 9, maar ook de Notebook Air en er werd gesproken over de populaire elektrische step, de Xiaomi M365.

Waar kan ik terecht voor Xiaomi in Nederland?

Op 28 maart wordt ook bekend gemaakt waar in Nederland we Xiaomi-producten kunnen kopen. Inmiddels hebben we al een redelijk vermoeden waar dit zal zijn. Daarom hebben we onderstaand lijstje samengesteld, met daarin de winkels op een rij die waarschijnlijk Xiaomi gaan aanbieden, of dit inmiddels al in het assortiment hebben.

Het heeft een tijdje geduurd, maar de lancering van Xiaomi in Nederland en België is nu eindelijk een feit. Dit zorgt ervoor dat de betaalbare Xiaomi-producten voor veel meer mensen toegankelijk zullen worden, inclusief Nederlandse garantie. Hierdoor kunnen mogelijk defecten of retouren veel eenvoudiger afgehandeld worden.

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
4 Opmerkingen
 1. Geachte heer, mevrouw,
  sinds enkele maanden heb ik al een Xiaomi smartphone en ik ben meer dan tevreden hiermee ( en heb al meerderen enthousiast weten te maken voor uw producten).
  Met vriendelijke groet en veel succes met de lancering van uw producten in de landen buiten China.

  Dirk Franssens

  • Geachte heer Franssens,

   Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent en inmiddels een ambassadeur voor Xiaomi wordt.
   Wij houden u uiteraard op de hoogte van het laatste Xiaomi-nieuws.

   Met vriendelijke groet,

   Robert
   Mifans.nl

 2. Ik ben benieuwd of de laptops van Xiaomi binnenkort leverbaar zijn.
  Is hierover al iets bekend ?

  Groet, Taco

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!