Xiaomi Mi Pad 4 tablet gelanceerd

Xiaomi Mi Pad 4 zwart en goud

Zoals wij vorige week al aankondigden gaat Xiaomi de strijd aan om een Android Tablet in de markt te zetten die de concurrentie met de iPad aankan. Vandaag was het zover en werd de Xiaomi Mi Pad 4 in China gepresenteerd. Wij hebben de eerste foto’s van de Mi Pad en de specificaties, dus praten je snel bij.

Xiaomi Mi Pad 4 uiterlijk

Bij het ontwerp van de Mi Pad 4 stond centraal dat de tablet met één hand te bedienen moest zijn. Het formaat van 200,2 mm lang, 120,3 mm breed en 7,9 mm dik is daar dan ook voor afgestemd. De ronde hoeken en scherm/beeld ratio van 77,1% zorgen voor een rustig uiterlijk. Qua kleur kun je kiezen uit zwart of goudkleurig, dus ook daar wordt het je niet te moeilijk gemaakt.

Xiaomi Mi Pad 4 goudkleurig

De goudkleurige Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi Mi tablet Camera-eigenschappen

Zoals je ziet is er zowel aan de voor- als aan de achterkant een uitsparing voor een camera. Aan de achterzijde vindt je de primaire camera van 13 MP. Aan de voorzijde is een tweede camera van 5 MP ingebouwd. Met 30 beelden per seconde kun je met de camera niet alleen haarscherpe foto’s maken maar ook goede filmpjes voor werk, project of social meda. Er zijn  ook diverse geluidsopties, dus je kunt direct beluisteren of jouw interview succesvol was of de muziekrepetitie geslaagd.

Xiaomi Mi Pad 4 specificaties

De volledige specificaties zie je terug op onze productpagina, maar met een Snapdragon 660 processor en naar keuze 3 of 4 RAM werkgeheugen staat een snelle (verwerking) centraal. De sterke 6.000 mAh batterij zorgt ervoor dat jouw Xiaomi Mi tablet zeker een dag zonder oplader kan (al is dat afhankelijk van het gebruik).

Met opties zoals gezichtsherkenning en GEO-tagging is ook aan de veiligheid gedacht. Uiteraard is deze Xiaomi Mi Pad 4 (Android Oreo en MIUI 9 zijn af-fabriek geïnstalleerd) in te stellen in het Nederlands en geschikt voor Bluetooth 5.0.

Xiaomi Mi Pad 4 hebben?

We snappen dat jij dit Chinese antwoord op de iPad graag zo snel mogelijk wilt proberen. Onze partner Gearbest biedt nu al een voorinschrijving voor de Mi Pad 4 aan, meldt je aan en je bent de eerste die ermee aan de slag kan!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo